|
Бегај од Македонци кога си во странство |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Prosetaj malku, mozebi ke doznaes deka nisto ne znaes. |
||||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мечко И Сократ сигурно имал на ум на ваков вид на (не)знаење. Прво пробај ја тортата, па после кажи дали ја бива или не. Како можете вака да се генерализира, ич не ми е јасно... Изменето од Анастеа - 03.Февруари.2014 во 09:51 |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е баш таму кај што се прцаат белите мечки се ќе научи |
||||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
William Arthur Ward: “The mediocre teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The great teacher inspires.” Koj od ovie uciteli si ti? |
||||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
,,,ovoj epten preteral,,,/toa boldiranoto/,,,,,,ama iskustvoto kazhuva deka ne e daleku od vistinta,,, ,,,za ova de,,, Leprechaun напиша: Синдромот на самоуништување е присутен кај Македонците и во матичната држава(Република Македонија) но исто така и надвор од границите на Република Македонија ! Никогаш не сум бил во прекуокеанските земји каде што живеат многу нашинци но знам дека Македончето е потполно исто и овде во МКД и таму ! Радо би се дружел и живеел помеѓу Црнци, Азијати и др. отколку помеѓу Македонци доколку некогаш би се иселил таму ! Изменето од pajser - 07.Февруари.2014 во 15:37 |
||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kako beshe onaa:
Makedonec na Makedonec- VOLK!
i nadvor a i doma. |
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не знам како да ти се обратам, а да не звучи грубо со таков ник? Кај си бе, Сиктер? |
||||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
''kaj si be sikter''?
voopshto ne zvuchi grubo. inache eve sum . a ti kaj si, osven shto si tuka?
|
||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Дома. |
||||
Polar Bear
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I ja isto sum doma. Tuku, me preplasi forumov, zena mi e makedonka vo stranstvo, ke treba da begam od nea... Изменето од Анастеа - 08.Февруари.2014 во 08:58 |
||||
|
||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Спокојно мечко. Пишува само од Македонци, не и од Македонки. |
||||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
се уште немам видено македонка во реалност затоа незнам дали ме е страв
|
||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Многу страшливи бе вие мажите. Ставиле мечки и волци на аватарите, па се плашеле од Македонки. |
||||
Polar Bear
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ic da ne ti e zal sto ne si videl, Bugarija e stranstvo, begaj koga ke vidis makedonec. |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |