|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 21222324> |
Автор | |
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам зашто се жене толко радуев кд ќе ги запроси некој мушкарац? Како да ги водив директно на Бахами а не право пред судопер...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бабо дај ми одма 100 денари! Немам, од куде ми? Дај или ќе кажу на деду дека на ФБ статус ти стои удовица! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Келнер, донеси ми друго едење! - Зашто, што му фали на овој? - Слика га пред 10 минута и га стави на Фејсбук и још немам ни едн лајк !!! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша по име ЈОВАНА отишла негде на свадбу.
Наум Петревски гу пeе песму "ЛИЧНА ЈОВАНО" И ОВАЈ ИДЕ ДО ЊЕГА ДАВА МУ ГУ ЛИЧНУ КАРТУ И МУ ВИКА: -ИМАМ 18 ГОДИНЕ МОЖУ ДА ПИЈУ ! ________________________________________________________ Оној к’д ставиш слику или статус и тетка ти ти’ коментира: -Како сте сине,добри ли сте,твои дома што правив, поздрави ги пуно.... xaxaxaxxaxaxaxxaxaxxa
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Живеле си 7 јариња с'с њину мајку и е'дн пут мајка пошла у продавницу и кажала ги на деца да не пуштав никога дома освен њума и дека шифра ке биде " цицај цицку ". Све тој га слушнаја вук и к'д отишла мајка ги чукнаја на врата. Јариња: - Кој е ? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Троица другари седнале на кафе, поручиле кафе, испиле га, платиле га и скарале се кој да гу земе фискалну
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
С'с какви девојке све сам могаја да биду , пфф
само да сy они сакале. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Факт е дека социјални мреже ни га променисва живот. Сви су на Facebook, дел од нас и на Twitter, пуно људи користив Instagram, Pinterest, и тако даље… Пошто се и наш речник смени, еве како би се смениле и најпознати поговорке: - Свак статус, за три д’на. - Жмиј, да те тагну. - Вук профилну слику мења, ама ќут никад. - Гладна кокошка, Farmville сања. - Покажи ми гу листу на пријатели, ќе ти кажу как’в си. - Убав коментар, железан профил отвара. - Петко још нероден, cover слику му тражив. - Види му га профил, суди му по памет. - Позади добар албум, прашина се диза. - Што на ум, тој на статус. (Што на памет, тој на статус – ако веќ сакате скроз кумановски.) - Двоица се карав, треќ ги чита. - Пријатељ по Facebook се познава. - Ѓавол, нит шернуе, нит лајкнуе. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш ли да идемo на кафе?
- Seen Ќе дојду по тебе, ќе видиш BMW X6…. - Еееј, за 15мин сам спремна ! Епа позади ќе биду, сс бело Yugo.. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишла плавуша куде доктора:- Докторе, мене не ми раснев срамни влакна.- А ви имате ли редован секс?- Па, да.- Колко често?- 3-4 пута дневно.- Па куде сте виделе на автопут да расне трава?
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговарав две кумановке: - Зашто, мори, си га оставила мужа ти? - Ма, гони га мори у п.м. – ТРЕТИРА МЕ КАКО КУЧЕ! - Тепа те, малтретира те, не ти дава да једеш…? - Не мори… САКА ДА МУ БИДУ ВЕРНА!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Муж и жена легав у кревет и муж вика:
- Расположена ли си за секс? Жена поспано му одговорила: - Не можу, уморна сам, а и боли ме глава. На тој муж одговорија: - Спиј си ти, збору на телефон! |
|
Внеси реплика | страница <1 21222324> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |