|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 212223 |
Автор | |
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат Мујо и Хасо и му вика Мујо на Хасо:
-Хасо, мораме да одиме во Германија, таму е мед и млеко човече ! -Ма ајде бре, што ти е тебе ... -Стварно Хасо, таму имаш луксузни хотели, бесплатно јадење и пиење ! -Не заебавај, стварно ? -Да бе и уште еб*ш цела вечер и уште ти даваат пари насабајле !!! -Не ми се верува, кој ти го кажа ова ? - Фата моја !!! |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му се жали мујо на хасо
Знаеш ли дека фата е педер?! -А бе што тропша,знаеш ли што значи педер? -Што? -Па оној што сака мажи -Е епа.тоа де тоа!!! |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Хасо по улица и гледаат Унпрофорец погоден од снајпер. Дотрчуваат двајцата да му помогнат и Мујо вика: - Хасо, ја идам по брза помош, ти за тоа време давај му вештачко дишење, уста на уста и слично. Оди Мујо и се враќа по 15 минути, кога го гледа Хасо како го натртил Унпрофорецот. Запрепастен го прашува: - Што е ова бе Хасо, нели ти реков уста на уста вештачко дишење?! - Еее, така почна. |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат Мујо и Хасо и Хасо расположено му вели на Мујо:
- Лелеееее каков виц ми кажа твоја Фата пред некој ден, уште се смеам... многу е добар! Мујо почнува да се мурти, пa го прашува: - А кога си ја видел Фата? Таа мене ништо не ми кажа? Хасо продолжува да се смее и вели: - Ма, во автобус се сретнавме пред некој ден.... ама кога ми го кажа вицот паднав од кревет од смеење! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaze Muja Hasi:
-jel si cuo brate da atomska bomba kosta nekoliko stotina miliona evra?
A Haso kaze: -Eh kad bi jedna pala kod mene u dvoriste
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првата брачна обврска на Мујо Било тоа дивјачка свадба. Младоженецот пиел, но се испоставило дека невестата има многу поголем капацитет. Мујо сеуште бил невин, а за Фата се зборувало дека има искуство, па затоа таткото на Мујо пред свадбата му одржал лекција што и како да прави, за да не се посрамоти себе си и својата лоза во кревет…конечно доаѓа и тој момент – Мујо и Фата сами во љубовното гнездо. Таткото на Мујо стои зад врата и прислушкува, а и да провери дали Мујо научил нешто од лекцијата. Стариот стои со увото залепен за врата, внатре се слуша пискање, стенкање, воздишки, тропање…Стариот задоволно се смешка, горд на својот син, а горд и од себе си сметајќи се за добар учител. Набрзо вратата се отвара, излегува Мујо препотен, го здогледува татка си и му вели: - Фала Богу што си тука, жити се помогни ми… Стариот му удира шамар и урла: - Јас да ти помогнам со жената во кревет? Па дали си ти нормален? Мујо тажно моли: - Тато, абе само малку, само да успееме да ја бутнеме на кревет, после можам и јас сам… |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita Haso Muju:
Šta to radiš, bolan Mujo? Kako šta radim? Pa, jedeš lješnike za sve ljuskom. Pa?! Ionako znam šta je unutra! |
|
janevzoran1
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо се вработил во Лувр;
После крајот на работниот ден, оди кај шефот и му вика: - Сакам покачување на платата ! А шефот се чуди и го прашува: - По кој основ бе Мујо ? - Па ова ми е прв работен ден, а веќе ја продадов Мона Лиза за 200 евра ! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Американецот :
Јас сум мен ! -Каков мен ??? Бизнисмен . Англичанецот : Јас сум Мен ! -Каков мен ? Џентелмен . Мујо : Јас сум мен ! -Каков мен ? Неписмен Изменето од емил - 05.Јули.2014 во 08:11 |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отворил Мујо аптека. Го замолил еднаш Хасо да го замени. Кога се вратил го прашал дали доагал некој.
Дојде Суљо, го болеше глава. И што му даде? Аспприн. Добро, дојде ли некој друг? Дојде Химзо, го болеше стомак. И? Му дадов таблети за стомак. Добро, тоа ли е се? Не, дојде и Фата. А што и беше неа? Се пожали дека не видела К*р со месеци." И?! Што и даде? Капки за очи. _________________________ |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | страница <1 212223 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |