|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 80> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Where there is desire
There is gonna be a flame Where there is a flame Someone's bound to get burned But just because it burns Doesn't mean you're gonna die You've gotta get up and try try try Gotta get up and try try try You gotta get up and try try try |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kada pozelim da te vidim samo zatvorim oci i budna sanjam te...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не еден..мислам стих...,ТАА заслужува повеќе..многу повеќе...
па вика... Zima je bila s puno snijega vozovi mnogo novih lica nose ali nje nema da kao onda strese snijeg sa svoje kose I ja ne mogu sve i da hocu zaboraviti plavu kapu a vozovi idu, danju, nocu..... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tebi u inat postacu debela sve, djevojke nece biti slatke kao ja Nece biti slatke kao ja |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Надвор е утро
излегуваш од мојта соба тивко и на прсти како лопов со мојто срце в џеб..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
from inside me with the last star
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
My head is a jungle... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,samo eden red od stih,,,,,,
,,,,aj leka vi nok,,,i samovilite,,neka ve prekrijat so koprena od zhelbi zhelbosani,,,za srce i dusha melem,,,, ,,,,imajte ubava nokj,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам широко срце ко планина
а за превара идеш у мамина....
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam ja godine,
nemam ime ni prezime... |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taxi, zasto odvodis nju
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bjezim od ljudi
od kojih zaboli me glava |
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne treba mi nista ja s tobom imam sve
|
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jer kada ljubav imas malo je
A kad je gubis tada znas da gubis sve |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6970717273 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |