|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 2021222324> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Звони ми телефон , некоја Скопјанка од банку:
- Ало, господине имате долг. - Да и дебел. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Проваѓа човек до гроб и гледа огроман камен на е'дн гроб, дошја до њега да види зашто стои туј, к'д видеја текст:
" - Брате, ако си прав брат и другар помогни, помери га овј камен што ми стои на душу и ол'сни ми ги муке. " Човек почнаја да померуе, влече, гура, и после некое време мучење успеаја да га помери камен. К'д од е'дн пут видеја натпис што стои на место на камен: " -Брате, ако си прав брат и другар, врати га овј тежак камен назад да заебемо још некога " |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бањам се с'с девојку ми и она ми вика:
- Прави ми лоши работе !!!!! И ја зема шампон па право у очи ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашуе га син татка му:
-Тато, кои су попаметни, татковци или синови? -Татковци ! -А кој гу измилија парну машину? -Џемс Ват ! -А зшто не гу измислија татко му ?! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Циго отишја да краде по плоштад и види га Леонарду Дукаприу куде шета по плоштад, отиде до њега и му га украде новчаник, ама к'д да види празан па земе му гу само личну карту за успомену... И после некое време види га полицајац цигу како краде и му вика: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У СВЕТ: У Куманово: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашуе га мајка на другара ми:
- Сине зашто не се дружиш више с'с Тинну? - Па мамо, ти би ли се дружила с'с некога што пие, што се дрогира, што е ненормалан ? И мама гордо: - Не би сине, не би ! - ЕПА НЕЈЌЕ НИ ОН ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
11-ти Божји заповед. - Не си га лајкај статус сам на себе!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цура: Сакаш ли ме? Дечко: Не ! Цура: Убава ли сам ти? Дечко: Не -,- Цура: Сакаш ли да си иду !? Дечко: Да ! ( искача ) Дечко: Чекај, застани... Цура: Кажи *__* Дечко: Жити све затвори ги врата утепа ме промаја !
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професор: На кога не му е јасно?
Ја: На мене ! Професор: Епа требаше да слушаш ! Ја: Да ти е*у мајку ! Професор: Што кажа ?! Ја: Епа требаше да слушаш ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полиција тропа на врата куде некои кумановци
- Отварајте, полиција !!! - Ми не смо викале полицију, ми викасмо курве! - Па ваши комшие не викнасва! - Кд су ве они викнале, они нека ве ебев , ми ке си чекамо курве!!! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Тато, куде иде штрк к’д га донесе бебе? -Назад у гаќе синко. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обавестување за сви домаќинке: Пуштени су у продажбу нови тенџериња и тавчиња сс сензори за готвење.. Чим приметив дека нешто ќе загори, аутоматски ви га исклључуев интернет. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Химна за кумановски фраери: Исцртана брада С‘с рамбовку маицу С‘с едно кафе само Кд реши да стане Шетња продужуе |
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |