|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 24> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сви одвај чекав некој да им каже -"Сакам те", а ја одвај чекам некој да ми каже -"На ти 500 евра" |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кд умреш не знаеш дека си умреја и не ти е тешко,тешко ги е на тија около тебе....исто е и кд си ГЛУП ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Име и Презиме : Зависи од кума и татка Хороскопски знак : Сом подзнак Дудук Адреса : Лева улица право у Десни Врата Професија : Ветринар за Девојчиња Хоби : Дркаџија Брачен Статус : Полузафатен и Малце Слободан Деца : До с'га кондом не ми е пукнаја Домашно милениче : Компјутер Стамбен статус : Још малце и ке лету од дома па планирам да иду домазет ако има кандидатке нека се јавив Вечна амбиција : К'д ке ми се јавив од Fluor Надежи : К'д ке се врату од Авганистан да купу BMW 320 чипувано Најчеста фраза : Да га ебу, Да ти ебу живот Непоправлива навика : Да свиру по добри г'зови ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Врту ја у брза помош и ми се јавњав, и ја викам:
-Ало дали е тој брза помош? -Да изволте? -ТРЕБА МИ ХИТНО 300 ЕВРА! И ОНА МИ СКЛОПИ СЛУШАЛКУ. ПА МАМЕ ЛИ ВУ ГА... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поваѓа дечко на работу у Авганистан и на аеродром по обичај га испраќа само жена му и овј се дере:
-ЧУВАЈ ГИ ДЕЦАААА!! -Што викаш не те слушам!? -ЧУВАЈ ГИ ДЕЦАААА!! -Што???!! -МА ЕБИ СЕ БЕ !! -А ке се ебу ке се ебу,не се секирај ! |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Камила може да работи 7 д'на без да пие ништо.
-Кумановци можев да пиев 7 д'на а да не работи ништо... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Карав се муж и жена:
-Туру ти га маме,целу плату гу трошиш у кафану! -Па што бе?! Ти трошиш 50 евра за шминку! -Па ја трошу да биду убава ! -Па и ја трошу да ми бидеш УБАВА ! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иду пијан накуде дома и тамбураши позади мене свирив па се нешалив ! И иде поп и ме гледа и ме прашуе:
-Ее несреќо една,па овакви ли да те следив бе!? -Па боље они него ти ! |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Мамо, што имаш благо у фрижидер? - БЛАГИ ПИПЕРКЕ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И овј вечер ке спију у туѓ кревет. Не дека сам некој голем е*ач, него живу под кирију!
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaLelele
-Што ти е бе? -НИШТО БЕ...РЕФРЕН ОД ЕСМУ СИ ГА ПОЈУ. |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како знаеш дека си Кумановац ...
- К’д некој стои пред тебе и ти смета, ти му викаш : „Татко ти да не е стаклар ?“ - К’д видиш куче, прво што ќе прашаш е : „Да не апе ?“ - К’д ќе се утепаш, мајка ти ќе те истепа зашто си се утепаја ! - Искачаш надвор с‘с мокру косу и добиваш запалење на мозак. - К’д мајка ти неќе да ти збори ти вика : „Не ми се појавуј пред очи !“ - Викаш: „Аааа, јутре сабајле !“ к’д на некога не му веруеш ! - К’д некој ти дава савет ти му викаш : „Праша ли те некој нешто ?“ - К’д некој спие гласно, одма се вика : „Спие како закољан.“ - К’д спиеш повише твои ти викав : „Вечер што ќе работиш ?!“ - У Куманово нема збор „отвори уста“ него - Зини ! - У свет људи викав „наравно дека сам“ а куде нас - Е не, ти си ! - Ми не користимо рецепти, ми све од око ! - У свет к’д ќе паднеш те прашуев дали си добро а куде нас : „Бреееј ама си смотан, ај стануј што се ваљаш у пи*ку материну !“ - Мораш да идеш у школу и добро да учиш да не би КОПАЈА КАНАЛИ ! - К’д у Куманово ќе чуеш пуцање, тој не е некој криминал него свадба ! - Знаеш дека си Кумановац ако даљински ти е у најлонче залепено с‘с селотејп ! |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |