|
За мажите и жените |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 34> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се караат мажот и жената за време на ручекот.
Мажот удира со тупаница по масата и прашува: - Кој е овде газда во куќата? ... Жената му врзува една шлаканица, а тој....ејјјј па човек не смее ни да праша !! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Младоженец веднаш после свадбата својата сопруга во мобилниот телефон ја меморирал како МОЈОТ ЖИВОТ.
После 1 година ја преименувал како ЖЕНА МИ. Полсе 3 години ЦВЕТА. Полсе 5 години ДОМА. После 7 години БАБА РОГА. После 10 години НЕ КРЕВАЈ |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот го открива зборот и го измислува разговорот,
жената го открива разговорот и го измислува дрдорењето, мажот го открива земјоделството и ја измислува прехраната, жената ја открива прехраната и ја измилсува диетата, мажот го открива пријателството и ја измислува љубовта, жената ја открива љубовта и го измислува бракот, мажот ја открива жената и го измислува сексот, жената го открива сексот и ја измислува мигрената, мажот ја открива работата и ги измислува парите, жената ги открива парите и сè оди во п. м. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена и се жали на својата пријателка: -Маж ми ми оди на нерви, постојано зборува за мајка му. Цело време ме споредува со неа мама вака, мама така, таа готви вака, неа повеќе и се допаѓа ова од она. Не можам повеќе. -Епа потсети го дека сепак ти му си жена. Облечи нешто секси, провокативно и имајте бурна ноќ. Сигурно нема да помисли на неа. Се облекла таа во црна танга, црн градник и црни чипкани ракавици и мажот и вели: -Лелееее..целата си во црно!! Да не и се случи нешто на мама? |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бракот е заедница каде мажот и жената решаваат проблеми кои не ги имале пред да стапат во него.
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Решил мажот да провери дали жена му го изневерува, па ја прашува:
- Жено, знаеш ли ти дека во зградава имаме жена што мажот никогаш не го изневерила? - Не зафркавај, која е? |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Мажот и вели на жената:
- Жено ела ваму...Знаеш ли дека најдобар лек за твојата реума е сексот? - Ама јас немам реума... - Е ако де,подобро да се спречи отколку да се лечи.... |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Мажу, мислам дека карбураторот се наполни со вода.
-Знаеш ли ти воопшто каде се наоѓа карбураторот? -Па знам, во автомобилот. -А каде е автомобилот? -Во езеро. |
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova e Vistinska Vistina
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не им го разбирам баш цел муабет... многу алатки |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
– Романтичните филмови се штетни – жените веруваат дека сето тоа може да им се случи во реалниот живот! – Знам. Ама истото е и со мажите и еротските филмови. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Има два начини да владееш со жените и никој не ги знае.“ “Позади секој успешен маж стои жена која превртува со очите.“ “Зошто Бог прво ги создал мажите? Затоа што не сакал да му биде објаснувано како да ги прави.“ |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го викаат другарите Лаки за во кафана.....
- Сега, само да и кажам на жена ми.... излегува Лаки после неколку минути, црвен во лицето: - Абе кој и ебе матер,одете без мене !!!!! |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |