|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 113> |
Автор | |
Elizabeta12345
Нов член Регистриран: 04.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kristijan97
Нов член Регистриран: 06.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kristijan97
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајј некој ако мозе во најскоро време нека ми писе состав за писмена на темите
1.судирот на човечкото и божественото во ахил.... од илијада и 2.зошто гилгамеш не успеал во својата желба да биде бесмртен однапред ви благодарам |
|
kristijan97
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајј некој ако мозе во најскоро време нека ми писе состав за писмена на темите
1.судирот на човечкото и божественото во ахил.... од илијада и 2.зошто гилгамеш не успеал во својата желба да биде бесмртен однапред ви благодарам |
|
kristijan97
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
andrejivanov
Нов член Регистриран: 06.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки за утре ми треба состав на тема " Универзалната положба на човекот како единка, и неговата судбина." па ако можи нешто набрзина да ми напишите .. Фала однапредд
|
|
Marko321
Нов член Регистриран: 07.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам дајтеми некој состав на оваа тема, ми треба за утре. Благодарам однапред!
|
|
viktorbosevski
Нов член Регистриран: 07.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав "испреплетени чувства на среќа и радост"
|
|
she.q12
Нов член Регистриран: 07.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam eden proekt za MUZICKI GRUPI, mozee da mi pomognete? dokolku nemate nekoi informacii, dajte mi nekoj sovet vo vrska kako da go napraam proektot .. Vi blagodaram odnapred
|
|
donk.pii
Нов член Регистриран: 08.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovdeka napisete gi vasite sostavi, pesni, esei, napisete gi onie nesta koi sakate da gi spodelite.. Iscedete gi mislite i prenesete gi tuka ...
Napisite dto sakate.. Voedno mozeme da organizirame konkurs, na koja tema sakate, onaka zaradi zabava, i ispratete gi na angelovska_s@yahoo.com , nemora samo sostavi moze da izbereme i nekoja pesna, medjutoa, ne go objavuvajte sostavot/pesnata nikade... |
|
MARTINA G
Нов член Регистриран: 09.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdr mi treba sostav za pismena na tema "Класичните мотиви обновени во ренесансата и класицизмот" vo vovedniot del treba da se kaze nes za renesansata i klasicizmot a potoa treba da se nadovrzat klasicnite motivi od knigite Pekolot,Hamlet,Tartif,i Don Kihot...ako moze nekoj da mi napise Fala vi odnapred :)) :*
|
|
Kristijan.n3
Нов член Регистриран: 09.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo .. vtornik pravam pismena po makedonski ako mozi da mi dadete sostav za nekoja od slednite temi ...
- среќа и болка - пријателство - настан што предизвика гордост за сопствената личност - кој дел од македонската историја буди чувство на гордост што сум припадник на овој народ |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temite se premnogu licni, kako da ti napisam sostav za tvoite srekja i bolka, tvoeto prijatelstvo, za nastan sto napravil da se cuvstvuvas gord, za del od istorijata... moze da ti napisam sostav zo NOB a i go preferiras karposovoto vostanie... :)
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Kristijan.n3
Нов член Регистриран: 09.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EPa napisi nesto ako mozis za krusevskata republika ...za makedonskata istorija ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 5354555657 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |