|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 113> |
Автор | |
МАРТИНСАВ.
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
ке може ли еден состав на тема ги замислувам тие што пред мене седеле во клупата за понеделник е ве молам ви благодарам однапред
|
|
itno
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам итнооооо ми треба писмена за македонското народно творештво преточено низ перото на глигор прличев преку поемата ,Сердарот' само воведен и главен делл ве моламммм
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Emir Demirovski
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum 7 odelenie i mi treba sostav za "Zelbata i ljubovsta se krilja za golemi dela " ve molam pomognete
|
|
Emir Demirovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum 7 odleeniee mi treba sostav na tema Zelbata i ljubovta se krilja za golemi dela ve molam pomognete pismena e
|
|
Емии
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам ако мозе да ми напишете писмена за утрее ми е хитноо ее вее моламммммммммммммммммм темата е:Колку добро младите се познаваат себеси
Ви благодарам однапред |
|
Емии
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ве молам ако мозе да ми помогните малку да напишам состав за:Kолку добро младите се познаваат себеси, за писмена ми е!! ;)
|
|
marinium
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo .
Mi treba sodrzina nesto kako preraskazuvanje na poemata SERDAROR od G.P ako moze nekoj da mi kaze plsss.. za utre mi e .. nov sum na forumov ..fala |
|
Brbb
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ве молам да ми помогнете..ќе правам писмена работа по Македонски јазик и имам три теми..
1.Скопје ( да се опише животот некогаш и денес) 2.Медицина (како го гледаме напредокот на медицината) 3.Другарство ... |
|
Magdalena14
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Magdalena14
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Писмени состави
|
|
Magdalena14
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам ако може да ми напишите писмена со наслов:(Колку добро младите се познаваат себеси)ве молам за утре ми е.
ВИ благодарам однапред :) |
|
Magdalena14
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам ако може побрзо да ми најдете нешто за мојата писмена... ве молам со сето срце! МИ треба итно за утре поручек сум на училиштее.
(Колку младите се познаваат себеси)- тоа е насловот на писмената :) ВИ благодарам однапред |
|
macedonia123
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo!
mi treba sostav na tema "makedonecot ja veze svojata teshka sudbina" ako nekoj mozi da mi pomogni ke mu bidam blagodaren :D |
|
Внеси реплика | страница <1 4950515253 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |