|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 113> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
iva.jakimovska
Нов член Регистриран: 15.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав за 7 одд со тема ,,Желбата ми дава сила''
Фалааа... |
|
iva.jakimovska
Нов член Регистриран: 15.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(2)
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вади совети од Посвојување деца од хомосексуалци во брак
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Pecko123
Нов член Регистриран: 15.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво ќе ве молам писмена работа за тема Мојата Татковина !!!!
|
|
Pecko123
Нов член Регистриран: 15.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво Ве замолувам ако може да напишете,најдете нешто за нашите најголеми дејци.За Кочо Рацин,Крсте Петков Мисирков и За Браќата Миладиноцви !
Е сеа за секој посебно треба да има кратка афтобиографија (каде и кога се родени нивниот ран живот и слично) и нивните најголеми дела и што ги постигнале т.е што награди освоиле и кој нивни дела се најпознати!И нивната улога во македонскиот литературен јазик што направиле,што постигнале?! Кога се случувало сето тоа ?! Ќе ве молам што е можно побрзо да ми ги овозможите инфромацииве ми треба сето тоа да го составам во писмена работа за селдната недела !!! Многу Ви благодарам однапред! <3 |
|
M.M97
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав за писмена работа на темите Хуманизам и ренесанса и Пеколот-божествена комедија. Ви благодарам однапред :)
|
|
МАРТИНСАВ.
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ве молам дали ке може еден состав на тема во што е убавината и големината на нашата возраст итно е за понеделник
|
|
МАРТИНСАВ.
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ве молам
|
|
Romanam
Нов член Регистриран: 04.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ve molam mi treba itno obrabotka na poema VEZILKA od Blaze Koneski za pismena za zadutre
|
|
Romanam
Нов член Регистриран: 04.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
ve molam mi treba itno obrabotka na poema VEZILKA od Blaze Koneski za pismena za zadutreCOLOR=redSIZE=6
|
|
Panov
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Може ли еден краток состав за Везилка од Блаже Конесеки/Т'га за Југ од Костантин Миладонов или Тешкото од Блаже Конески..Ќе ве молам :)))
|
|
Nikolina1994
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам хитно е дали ке може состави по македонски jазик на тема '' Апсурдот во Чекаjки го Годо'' и ''Ингерпретациjа на романот Странецот''. Ви благодарам од напред.
|
|
Nikolina1994
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво. Ве молам хитно е дали ке може состави по македонски jазик на тема '' Апсурдот во Чекаjки го Годо'' и ''Ингерпретациjа на романот Странецот''. Ви благодарам од напред. :) :D |
|
Внеси реплика | страница <1 4849505152 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |