|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена ми ме прашуе: -Сеќаш ли се к’д беше да ловиш рибе пред 6 месеца?
-Сеќам се,з’што? -Епа јави се риба коју си гу уловија, очекуе РИПЧИЊА!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена га тепала мужа ву и овј се скрија под астал и овај му вика:
-Искачај пи*ка ти материна! Искачај одма! А муж ву: -Ја сам газда у куќу, куде сакам тамо ке седу! |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Романтика:
По Скопски: Срце слушам ти га срце како ти чука - Да бе срце, чука само за тебе...
По Кумановски: Срце слушам ти га срце како ти чука - Па нормално дека ми чука, па не сам умреја!!! |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се пушта кумановац на девојку ...
-Срце ја што можу да ти обеќам никој неможе да ти купи! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заљубен пар иде на доктора:
- Докторе, нешто не е у реду откако ќе гу завршимо онуј работу. Молимо Ве прегледајте не после секс. Доктор ги даја кључ од едну просторију, отишле и завршиле гу работу. Доктор: - Све е у реду. Не гледам никакви проблеми. Молу ве дајте 100 денара за преглед. Платиле и си отишле. Наредан д`н па! - Докторе мора да не прегледате поново! И поново иста процедура. И поново све било нормално. Платиле 100 денара за преглед и си отишле. Дошле по треќи пут, доктор не издржаја и ги прашаја: - Зашто ме мучите, бре људи? - Знаете докторе, ја сам женет човек, она е одадена жена и не можемо да се видимо ни куде њум, а ни куде мене. Соба у убав хотел е 50 евра, у ефтин е 20 евра, а овдека плаќамо 100 денара, а други трошкови ни ги покрива Фонд за здраствено осигурање. |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smiluvao se doktor i dao im kljuc
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татко му вика на сина:
-Сине иди купи КОКА КОЛУ. -Шише или лименку? -Шише. -Ладну или вруќу? -Ладну.
-Да гу купу у продавницу до нас или онуј од другу страну на улицу? -Свеедно. -Ти ке ми дадеш паре или мама? -Ја ке ти даду ти иди купи! -Сг или после!? -Ако не идеш ке те утепам од ќутек нема да можеш на столче да седнеш! -На дрвено или пластично!?!? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Он: Здраво, маче!
Она: Уф! Не ги сакам мачиња! Имам алергију од њима! Он: А што сакаш?! Она: Кучиња! Он: Здраво, кучко |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави Македонска дијаспора преко лето у Македонију?
-Зуби! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Унук: Бабо,ја пушу цигаре.
Баба: Ако, сине пуши... Унук: Бабо, ја се дрогирам. Баба: Ако,сине дрогирај се... Унук:Бабо, ја ништо не сам едеја.... Баба: ШТОО?? Ништо не си едеја?!??!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отиш`ја циганин на пазар и видеjа киви и викаја: -Види, види, вунасти компири.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колко тежи ед`н домазет? – 1001 кило Зашто? Рачунај: К`д ќе стане сабајле дедо му му вика: Стануј говедо! (700 кила) К`д ќе еде баба му му вика: Еди свињо! (300 кила) Навечер жена му му вика: Ќе си легнемо ли пиле? (1 кило)
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Часна сестра и поп проваѓав гу Сахару на камиле. Армо ама треќ д`н една камила умрела. Почнале да гу согледуев ситуацију и после дугачак период на тишину поп прозбореја:
-Па сестро, овај ситуација изгледа много страшна. - Знам, Попе. Мислу дека нема да преживимо повише од д`н-два. - Слажам се. – одговорија поп. - Сестро повише е од очигледно дека нема живи да искочимо од туј, па да те прашам дали би направила нешто с`с мене? - Било што, Попе. - Никад не сам видеја женски груди па прашују се дали можу да ги виду твои? - Па, с`с гледање на околности, не виду како тој би могало да ни наштети. Часна сестру му ги покажала, а поп уживаја у поглед, и коментираја гу њојну лепоту. - Сестро, а смем ли да ги пипну? Она се согласила, а он ги галија неколко минута. - Попе, а може ли ја вас да ве замолу нешто? - Свакако сестро… - Никад не сам видела мушки…хммм…тој доле…Може ли да га виду ваше? - Мислу дека нема да има проблем, одговорија поп. - Ох, Попе, смем ли да га пипну? Поп прифатија и после неколко минута, он дошија до целосну ерекцију. - Сестро, знаеш ли ако га ставу овој, на право место може да поклони живот? - Стравно ли Попе? - Свакако сестро. - Епа Попе, тој е преубаво – ставите га побрго у камилу и да се губимо од туј! |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Купи ву на жену ми вибратор, враќам се од работу, она у кујну мути торту с'с њега!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |