|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 113> |
Автор | |
toma4e
Нов член Регистриран: 01.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj be so filozofii tukake gi zbunis
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
toma4e
Нов член Регистриран: 01.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13931 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,dodeka mlatish prazna slama so nas tuka ,,,,do sega ke go napisheshe tekstot,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PucvalkaTaa
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mozi nekoj da najdi nesto za :
1.Parite moralno go unistuvaat covekot ( Onore de Balzak -Cicko Gorio) 2.Bez moral nema covek ( Rodion Raskoljnikov) hitno mi e .. vi blagodaram od napred :) |
|
alekcobe
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba Esej za Selska Maka,Jankula i Jana ili Elegii za tebe ve molama pobrzo itno mi e.
|
|
Simona15
Нов член Регистриран: 04.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба итно Есеј за песната Тешкото ...
Ви благодарам однапред. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пишувам состави по теми од македонски јазик и литература..во стил на моите коментари на форумов за само 250 денари страница. плаќање на рака,по прием на составот. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Gargar4e
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Дечки ми треба итно помош ако може..... Напишав 4 теми ми останаа уште 2 а едната од нив е Смртта на Иван Илич опис на ликот од делото... ништо не ми текнува за него .... Фала однапред
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ve molam da mi napisete karakteristiki za likot enkidu i negov opis od epot gilgames
|
|
acesingle
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Итно ми требаат состави на овие теми 1.Грижата за македонското опшество за македонскиот јазик. 2.Македонскиот народен јазик низ историјата како културно просветлување на македонскиот народ. 3.Народнојазичната основа на македонскиот писмен јазик-Отворен под за оформувањето и формирањето на македонскиот јазик Плаќам по 150 ден. кредит на ВИП и Т-Мобиле за 1 и 3 тема,а за 2-рата 230 ден. Позз П.С ако некој нема материјали за овие теми нека ми пише порака. Составите да бидат готови до 07:00(Среда) Изменето од acesingle - 06.Ноември.2012 во 19:08 |
|
pavlinka.a
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi trebaat sostavi za Kletnici Verter i Garvanot ako ima nekoj neka mi dade nesto :))
|
|
dzekomk1
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo decki mi treba tema po makedonski jazik za utre temite se: ,,Zatvoram edna Otvoram druga'' i drugata Obred Za Praznik Ve Molam Napisite mi :D
Fala :) |
|
Внеси реплика | страница <1 4546474849 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |