|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 24> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јако!.. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo se sprijatelji sa jednim Japancem u Sarajevu. Kaže mu Japanac:
- Hajde da ja tebi pokažem nešto japansko. Mujo pristane,Japanac vrisnu i pukne Muju šakom u nos.Ovaj pade i upita: - A šta je to? - To mi u Japanu zovemo karate.Hoćeš da ti pokažem još jednu japansku stvar? Mujo pristane i ovaj put ga Japanac pukne nogom u lice.Mujo:
- A šta je to? - E to ti je japanski tekvondo. Pita sad Mujo japanca: - Ma hoćeš ti da ja tebi pokažem nešto japanski? Japanac se čudi šta bi to Mujo mogao znati japanski i pristane. Mujo uze jednu šipku i izudara japanca. Japanac: - A šta je tu bilo japanski? - To ti je bio auspuh od Tojote. |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Миле овој не е на Кумановски, колко ја што се разбирам од Кумановски... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бриши тогаш
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ке ми ШКОЛА!?
-Музичко - Постои YouTube -Физичко - Знам да трчу -Јазици - Гледам свакакви серие -Математика - Па фала богу постои Калкулатор -Историја - Било па прошло
-Биологоија - Разликују кое е мртво кое е живо -Хемија - Препознавам ги мириси -Ликовно - Знам да цртам ГРАФИТИ -Информатика - Уму да укључу Facebook |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На семафор плавуша удрила у авто пред њума.Искача дечко од авто цел изнервиран и ву вика:
-Добро ма ти дали си нормална!? Дали уопште си полагала мори возачки испит??? -ДА! И тој сигурно повише пута е не како тебе |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На радну масу куде еднога менаџера наваѓав се иљадо CV-ја. Он зима пола и ги фрља у канту за ѓубре и вика:
- Не ми требав људи кои немав среќу у живот. |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишија поп куде полицајца и му се пожалија:
- Некој ми га украја точак. Што да праву? Полицајац му даја савет: - У недељу к`д ќе ги кажуеш Десет Божји заповеди, к`д ќе стигнеш до осму "не кради", подзастани малко и погледни ги људи. Кој ќе гу наведне главу, т`ј га е украја. У понеделник полицајац га гледа попа како си га вози точак.
- Како си дедо попе? Гледам нашија си га точак. Кој беше лопов? - Не беше украден! К`д стигна до седму божју заповед "не прави прељубу", сети се куде сам га забравија... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена од 60 године добила инфрaкт и
одма гу однеле на операцију. За време на операцију доживуе клиничку смрт и идe куде Господа. И Господ ву вика: - Не се секирај. Не ти е јоште времето за умирање. Ќе живиш
јоште 30 године. Ајде с’га врати се назад, зашто доктори се извадисва од памет! Враќа се жена у њено тело, операцијата завршуе, и к’д заздравуе пуштав гу дома да се оправи. Док се оправља, мисли си у себе: - Мајку му, не су малко 30 године ... Чим ќе живу јоште толко не е лошо да се посреду малко. Jутре д’н почнуе да ги посетуе разни доктори, прави фејс лифтинг, вежба аеробик, мења гу фризуру, и по неколко месеца изгледа како тинејџерка. Два д’на откако се средила, удара гу авто и умира на место. И иде куде Господа и га прашуе: - Добро бе, Господе! Нели не требаше да се секирам? Нели ќе живу јоште 30 године? Зошто ме изл’жа?! - Извини... Не те препозна – одговара ву Господ. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи девојка у инвалидски количка у парк, приваѓа ву дечко, запознав се и договорив се јутрето дн да се најдев у парк поново, да водив љубав
- Слушај, вика му девојка на дечка. Знам како ќе направимо. За да водимо љубав, ја ќе се фату за некоју гранку овде у парк, а ти доле, прави што сакаш И добро. Најдев се они јутре, завршив работу, и зима гу дечко возејќи ги колица, врати гу дома У тј момент, искача мајка ву и почне да вика: - Леле, дечко, фала ти што гу довезе ќерку ми дома Па нормално дека ќе гу довезу, вика дечко, а што би друго? - Ха, вика мајка ву. Има свакави, безобразни. Е*ев, е*ев, па гу оставив три дна да виси на дрво Изменето од gonzo - 11.Октомври.2012 во 01:05 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цура: Ладно ми е... :(
Дечко: Чек срце још 5 мин. ке ти врату ЈАКНУ |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тато ми вика на мене: -Сине глуп си како овој столче! ( и чука у њега) -Тато некој чука. -Чекај сине, ја ке отвору! |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |