|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 89101112 24> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јавља се кумановац на некоју колешку од Београд, и на телефон се јавила њојна мајка:
- Да, изволите! - Туј ли е Зорица? - Не, Зорица је тренутно на ручку! - Аха, добро. Ај кажите ву кд ќе се симне од ручку нека ми се јави. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Devojce tvoi doma mnogo li su strogi?
-Ne ,zasto? Pa gledam ne ti gi davav siske da gi nosis u skolu!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prsluci na dnsnji devojke me podsekjav na kese ss cips!!
-Kd otvoris vidis deka fali pola |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PET PRAVILA ZA ZIVOT (Kumanovski) :
u Ferari nego li na tocak
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....a za ova, paa, ...nekoi ne se svesni deka samo poradi toa i....se zivi....seushte!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Перо нацртаја за прв пут слику и фалија се на другари. Едн га прашуе: - Како се викав слика? - Па викав се Трајче у Немачку! - А која е овај гола жена на слику? - Стојна! - А ов'ј до њума гол човек е ваљда Трајче? - Не, тој е Столе! - Па добро куде е туј Трајче у овуј слику? - Па у Немачку е! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pokušavaju Cigan i Ciganka već neko vreme da dobiju dete, ali bezuspešno. Jednog dana se Ciga vraća kući i zatekne komšiju kako daje oral Ciganki i kaže:
- Znači ti mi jedeš decu?! |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sas pare nemozes da kupis srecu, ama poubavo e kd places
u Ferari nego li na tocak ...така де. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фали се дедо од 85 године на доктора дека његова млада жена е трудна. Доктор га потапша по рамо и вика дедо да ти кажу едну прикаску. Одија си ловџија по шуму кд пред њега мечка. Овј да гу дофати пушку кд види понеја кишобран место пушку. Нанишани он сас кишобран и кд за чудо кишобран пукне и гу утепа мечку. Дедо: Их како не бе, сигурно е некој друг опалија позади његов грб, а он не е ни приметија! Доктор: Е бш такој дедо, бш такој... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иронија: кд си у округлу форму, а викаш се ивица.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досаѓам ву ја на Шефку ед'н д'н, кд она ми вика:
-Гонзо сакаш ли да бидеш мое слнце? Ја цел среќан деру се: даааа! -Епа одалечи се 149.669.180 км од мене. |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |