|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 113> |
Автор | |
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може една семинарска за Хурем Султан?
|
|
saara.s
Нов член Регистриран: 30.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе ми требаат 2 состави за писмена на тема
- Кирил и Методиј основачи на словенска писменост. - Климент Охридски основач на македонската писменост. ( инаку за утре ми е писмената, една од овие теми ке ни се падне на писмената, нема да е истиот наслов но во суштина за тоа треба да се пишува, ако знае некој или ако има нешто вакво го молам веднаш да ми го напише, многу ми е потребна помош, фала однапред ) |
|
saara.s
Нов член Регистриран: 30.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе ми требаат 2 состави на тема
* Кирил и Методиј основачи на словенската писменост. * Климент Охридски основач на македонската писменост. ( Инаку овие два наслови се теми за писмена задача, не ни ги дава истите наслови но во суштина треба да се пишува за тоа.. Писмената ми е за утре, ако некој знае или има есеј во врска со ова го молам да ми напише, многу ми е потреба помош, многу! благодарам однапред ) |
|
Mawotoo 1234
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке може ли ако ја има некој прераскажано Недоразбирање од Албер Ками да ми помогне..Ми треба за утре прераскажана,а неможам да најдам ништо во врска со драмата..Благодарам однапред
|
|
spaceshuttle
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imavme pismena po makedonski i temata ni bese za dostoinstvo da go objasnime kako poim i sto pretstavuva vo nasiot zivot.Jas kolku sto se rasprasav i kolku sto procitav po nekoi leksikoni sfativ deka pod dostoinstvo se podrazbira samopocit odnosno pocituvanje na samata licnost kon sebesi.Toa go pisuvav i na pismenata no dobiv 4 i koga ja prasav profesorkata zosto mi kaza deka sum trebala da pisuvam i za drugi vidovi na izrazuvanje pocit.Sakam da znam dali sum bila vo pravo ili ne i ako moze nekoj ubavo da go definira ovoj poim.
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
nizaeden
Нов член Регистриран: 04.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba sostav od 7-10 str. za ubavinite,turizmot i ugostitelstvoto vo Makedonija
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto?!... samo 7....10 strani?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tanjichka
Нов член Регистриран: 05.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од прегеска пробувам да најдам состав за есеј. Треба да се искористат зборовите Беда, војна, неукост, болести, глад и студ и есејот да биде со некаде околу 100-150 збора. Штета што никаде не можам да најдам... Ве замолувам ако има некој/а што може да ми помогне да составам есеј со горенаведените зборови. Однапред Ви благодарам. Поздрав!
|
|
nizaeden
Нов член Регистриран: 04.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da od 7 do 10 str.
|
|
zorica-nikola
Нов член Регистриран: 05.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi treba sostav so tema ROMANTIZMOT KAKO LITERATUREN PRAVEC VO EVROPA I MAKEDONIJA ve molam napisete mi poz cao
|
|
butel1
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба есеј по филозофија за утре на тема "Слободниот пазар е најдобар за економијата и човечкиот живот(Адам Смит-економски либерализам)" ВИ БЛАГОДАРАМ МН (нов сум на форумов,слаб сум за есеи но ке се трудам да помогнам за нешто др што знам !)
|
|
butel1
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба исто и за "Не можеме да правиме големи работи, но малечките можеме да ги правиме со голема љубов(Мајка Тереза)"
|
|
Neve
Нов член Регистриран: 12.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво. Треба да пишувам есеј од 4 000 зборови поврзан со книгата Кодот на Да Винчи. Би пишувала заХармонија меѓу мажот и жената и како да се постигне таа духовна целост со цел да се добие просветлување. Ми треба сугестии за литература, македонска или англиска. А и e-верзија би пожела да помогне. Се е добредојдено
Фала однапред. |
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |