|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 113> |
Автор | |
Fist
Нов член Регистриран: 09.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Друштво , ми требаат есеи на тема : Социјалните мотиви во песните во стихозбирката ,, Бели Мугри '' од Кочо рацин , Печалбарските мотиви во песните , Патриотските мотиви во песните , Комичното во ликот на Чорбаџи Теодос , Франција во мало ( чичко Горио , општествените слоеви во Франција ) , ако некој има нешто од ова и ако ми помогне кје му бидам страшно благодарен.Фала.
|
|
Fist
Нов член Регистриран: 09.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е можно побрзо ..
|
|
DejanPetrov
Нов член Регистриран: 10.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може ли состав на тема Одмаздата ја осирумашува човековата душа? плс ако можете побрзо за утре ми е. Благодарам однапред
|
|
DejanPetrov
Нов член Регистриран: 10.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ве молам ако може некој брз состав на тема Одмаздата ја осирумашува човековата душа плсс за утре ми е :(
|
|
SpArK
Нов член Регистриран: 10.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако можете ве молам да ми напишете нешто за автобиографија и за патопис ве молам ми треба до сабота вечер да е напишано ако можете многу ми е хитно ве замолувам ве моламмм
|
|
SpArK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако можете ве молам да ми напишете нешто за автобиографија и за патопис ве молам ми треба до сабота вечер да е напишано ако можете многу ми е хитно ве замолувам ве моламмм
|
|
SpArK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Kapishtec
Нов член Регистриран: 10.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво на сите !!!!
Ќе ве молам да ми напишете состави за "Часот како мачилница" втората тема "Човекот е огледало на своето дело" ама ако може побрзо пошто за утре ми требаат !!!?? |
|
anastasiaa
Нов член Регистриран: 10.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pravam pismenaa!! Ke sakate li da mi napishete eden sostav na tema "Eden nedelen den vo mojot dom"
Fala odnapred! |
|
betushAa
Нов член Регистриран: 11.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi treba sostav "opsto za knigata" ve molam do sabota ako moze nekoj da mi pomogne
Blagodaram odnapred ;) :* |
|
betushAa
Нов член Регистриран: 11.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми треба составвв “Општо за книгата„ глупа тема признајте.
Ми треба помос немам никаква идеа. [:-/] ве молам со побрзу за во понеделник ми е. [:(] |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ja zemesh knigata v race, mozhebi i kje sfatish neshto opshto za nea... - ete edna mala pomosh od mene.
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
RealAikido
Нов член Регистриран: 13.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво, имам писмена по македонски јазик, имам 2 теми. Сакам да ве замолам кој мозе да писе текст со тема На крајот од 8 годишнотот образование и Во што е убавината и големината на нашата возраст. Фала ви однапред
|
|
Monika22
Нов член Регистриран: 13.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ako moze da mi napisete sostav za:
1.Светот е убаво место на живеење; 2.Моето живеење ми овозможува остварување на сите соништа. ве молам ми треба ви благодарам однапред Изменето од Monika22 - 13.Мај.2012 во 12:20 |
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |