|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 2728293031> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди пензионер во продавница да купи батаци и продавачот му вика:
- Сакаш француски или словенски? А пензионеров му враќа: - Сеедно, и онака не зборам со нив. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На работната маса на еден менаџер се наоѓаат илјадници CV-ија. Тој зема половина и ги фрла во корпа за отпадоци велејќи си:
- Не ми требаат луѓе кои немаат среќа во животот! |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат на улица две пријателки, кои не се виделе подолго време.
Едната од нив води со себе две мали девојчиња-близначки. - Здраво ! - Здраво ! - Еј, што ти се слатки девојчињава ! Како се викаат ? - Неонка и Фасонка. - Е, што така чудни имиња ?! - Па, на дедо им Ламбе ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто слонот e голем, сив и згужван?
- Па да беше мал, бел и рамен ќе се викаше аспирин. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едното другарче му се фали на другото:
- Види, си купив нови патики! - Да? Колку ги зема? - 100 евра, оргинал. - А зошто пишува like наместо nike? - Па од facebook ги купив. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе му вика на комшијата:
- Денес секретарката даде отказ, ме виде како се бакнувам со жена ми. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wikipedia: Јас знам се!
Google: Јас имам се! Internet: Без мене не можите! Струја: Навистина? |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашува Мујо Хасо:
- Си видел ли п**ка со очи ? - Се разбира! - одговара Хасо. - А, си видел ли п**ка со уши ? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што се добива кога ќе полиеш полицаец со жешко кафе?
- Добар ќотек. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сретнуваат Тарзан и слонот, и слонот го прашува Тарзан:
- Како е, брату? - Лошо, не можам по нужда, имам глисти. Кај тебе како? - Ќути, и јас не можам по нужда, имам анаконди. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој витамин го има најмногу кај овците?
- Беее! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде ќе најдеш куче без раце и нозе?
- Таму кај шо си го остаил. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото ја прашува ќерката:
-Сине, сега подобро гледаш со новите очила? -Да мамо, да... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле македонец и србин
Србин: Уфф ја сам данас радио.. Македонец: Ааа куде тии е антена? |
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |