|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 113> |
Автор | |
Polat Alemdar
Нов член Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze nekoj da mi pomogne za utre imam sostav po makedonski na tema Detstvoto brzo ni izminuva i Jas na drug svet
|
|
Polat Alemdar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За утре имам писмена по македонски јазик на тема Детството ни изминува и Јас на друга планета
|
|
Polat Alemdar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam napisete esej za temite
1.Detstvoto izminuva 2.Jas na druga planeta |
|
BaLeT
Нов член Регистриран: 20.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам ако некој знае состав со наслов : Книгата ти го осветлува патот кон иднината , за 6то одделение... Ве молам да напишете до вечер бидејќи ми е за утре...
Ви благодарам од <3 |
|
Softly
Нов член Регистриран: 20.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam kazete mi nekoj sostav tema "Edna moja avantura" pobrzo
|
|
Rocker2174
Нов член Регистриран: 21.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе... ми треба помош за писмена работа на некоја од овие теми:
Улогата на жената во мојот живот(Може да се пишува за мајка,баба,сестра ... што било) или Зимски Пејзаш За двете веќе имам нешто напишано, но ми треба уште... каква била помош ако можете да дадете, многу би ви бил благодарен |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил..ова му треба за писмена во училиште...како да каже пиво и жена .......
а да не бидам офф од темава ....дете... ако до сега не си ја сфатил улогата на мајка ти во твојот живот и неможеш да напишеш нешто за неа...или пак за зима......навистина е претешко.....
а и навистина незнам како ова професориве си дозволуваат да даваат вака тешки теми....незнам зошто не дадат.... улогата на ФБ во мојот живот....нај ин кафулиња во мојот град....дневна и ноќна шема.....како да глумиме дека сме ја прочитале лектирата....итн итн...
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Blazhe
Нов член Регистриран: 21.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам ако има некој што знае состав за писмена работа, Тема: "Совеста нема заби ама длабоко гриза" За Утре ми е .. фала однапред :)
|
|
Parasimpatikus
Нов член Регистриран: 21.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Ако може прераскажана драмата Печалбари и опишани главните ликови.
|
|
Dumplings
Нов член Регистриран: 21.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ве молам состав на тема детство за во петок ми е имам писмена македонски
|
|
markova01
Нов член Регистриран: 21.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може да ми дадете мал опис околу Боговите и луѓето во делото Гилгамеш? Каков е односот помеѓу нив? Колку тие се мешаат во животот на луѓето? Итно ми треба за утре... Благодарам однапред
|
|
efm97
Нов член Регистриран: 22.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo jas sum osmo odd. i mi treba sostav za kniga-izvor na mudrost i znaenje za utre , nekoj ako moze da mi pomogne
|
|
Дан4ее
Нов член Регистриран: 17.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав за една моја авантура ве молам итно ми еееееееееее ми треба за писмена за утрееееееее
|
|
Dumplings
Нов член Регистриран: 21.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ве молам состав за утре ми е итно е имам писмена ајде богат сум ќе се најдеме некогаш и ако добијам петка на тој што ми го дал составот ќе му дадам 1000 денари ај ве молам состав на тема Книгата ми кажува се
Фала однапред |
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |