|
За мажите и жените |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 34> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таа: - Миличок...веруваш ли ти дека човек може да се заљуби на прв поглед толку многу, што може да ја изгуби главата?
Тој: - Секако драга моја...немаше да те оженам ако те погледнев по втор пат. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Жено, ајде побрзај со спремањето ! Ќе закасниме на приемот !
- Ама си досаден мажу! Уште пред 2 часа ти реков дека ќе бидам готова за 5 минути ! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се буди маж со жестока главоболка после бурна ноќ со другарите. Обично не пие (кога нема), но синоќа имаше повеќе од доволно. Не се ни сеќава како стигнал дома после забавата. Размислува што би можел да има направено претходната ноќ.
Станува од креветот и првата работа што ја гледа се неколку аспирини покрај чашата со вода на масичката. А покрај нив, црвена ружа! Станува и гледа, облеката чиста и испеглана. Погледнува наоколу, собата во најдобар ред. Го зема аспиринот и се запрепастува кога се гледа на огледало. Огромна модринка под своето око. Забележува и порака на аголот на огледалото напишана со црвен кармин и отпечаток од усните на неговата жена: "Душо, доручекот е во рерната, излегов порано за да купам работи за да ти го зготвам омилениот ручек. Те сакам!" Трча во кујната и проверува дали доручекот е навистина спремен, и навистина - на масата го чека топло кафе и весник. Неговиот син појадува на масата. "Сине, што се случи синоќа?" Синот одговара: "Па, се врати дома во 3 по полноќ, пијан и избезумен. Падна преку столот, го скрши, потоа повраќаше во ходникот и доби модринка кога си ја удри главата од вратата. Потоа, кога мама те одвлечка во спалната соба и кога започна да те соблекува, ти почна да извикуваш "Остави ме женооо оженет сум................! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто жените пијат кафе додека разговараат?
- За да не заспијат додека едната збори. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е разликата помеѓу куче и жена?
- Нема разлика, и двајцата те гледаат како да те разбираат! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две пријателки се сретнуваат и едната и вика на другата:
- Јас и маж ми се разведовме. - Аман бе, зошто? - Па можеш ли да живееш со човек кој цело време пие, пуши, се дрогира и не прави ништо? - Се разбира дека не можам. - Епа не можеше ни маж ми. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е разликата помеѓу жена со пмс и пит бул?
- Карминот |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Толку заработувам, што би можел да издржувам две жени! – се фали момче пред својата вереница.
- Прекрасно, миличок! Тогаш и мајка ми ќе живее со нас! |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот ѝ довикува на својата жена од работната соба:
„Драга, да не ја промени лозинката на компјутерот“. „Да, ја променив“, одговара таа. „Можеш ли да ми кажеш која е?“ „Да, датумот кога се запознавме“. „Кучка!“ |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто мажите сакаат повеќе да гледаат фудбал отколку жените?
- Жените не ги интересира игра само со една топка. |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената го среќава мажот утрото на 8ми март со букет преубаво цвеќе во рака, па целата насмеана го прашува: - Драги, колку убаво цвеќе. За мене ли е?
Мажот и одговара: - Ма не, тоа е за секретарката. ... Жената на тоа почнала да се лути и да вреска: - Свињо една одвратна, неа цвеќе, а мене ку*ац!!! Мажот ладнокрвно на тоа и одговорил: - Епа... сакаш ти цвеќето? |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И раскажува мажот на жената:
-Замисли што се случило вчера. Се вратил мојот колега Миле дома порано од работа и ја затекнал жената со љубовник в кревет, па од силна возбуда добил инфаркт. Жената: -Тоа тебе не може да ти се случи. Ти имаш јако срце. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Драги, докторот ми препорача да ја променам малку климата! Рече да одам на одмор на Малдивите или на Канарските острови. Каде да одам?
- Кај друг доктор. |
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |