|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 31> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога
го убија Цветко, он имаше многу среќа. Од 15 куршуми што го погодија, само 2 беа
смртоносни
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш
да слушнеш два кракти вица и еден долг виц?
- Да. - Виц, виц и вииииииииииииииииц. |
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mујо му рекол на Хасо:
Хасо,ај речи дрво! Хасо:-Дрво. Mујо:Клупа! Од шо е глуп не е ни смешен. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што
ќе се случи ако Снежана се соблече пред седумте џуџиња?
- 7 Up |
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Колку ?
- 70. - Што 70 ? - А што колку ? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свештеник,
студент и филозоф разговараат за сексот.
Свештеникот: Јас можам, имам каде ама не смеам. Студентот: И јас можам, смеам, ама немам каде. Филозофот: Јас и можам и смеам и имам каде… ама ЗОШТО? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот
Трпе дискутира со татко му:
- Тато, кои се попаметни, татковците или синовите? - Татковците. – Убедено одговара Трпе. - А кој ја измислил парната машина? - Џемс Ват! - А што не ја измислил татко му? |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На некој лекар му завршува работното време. Он ја заклучува ординацијата, излегува од болницата, и оди кон својата кола на паркингот.
Таму го чекаат десетмина пациенти, и, кој како, му се жалат: докторе, јас имам покачена температура, докторе, мене ме боли грлото, докторе, мене ме боли главата, и сл. Лекарот ги гледа, и им вели: - Гледам дека меѓу вас нема итни случаи. Мене ми заврши работното време, дојдете утре. Тогаш, на лекарот му приоѓа еден средовечен селанец, и му шепнува на уво: - Докторе, а што да правам со печењево ? "А, печење !" - си помислува лекарот. - Добро. - му вели лекарот на селанецот - дојди со мене. Лекарот и селанецот се враќаат во болницата, лекарот ја отклучува ординацијата, влегува во неа со селанецот, и седнува на својот стол. - Па, - го запрашува лекарот селанецот - каде е печењето ? - Докторе, - му вели селанецот - кога мочам многу ме пече ! |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат двајца пензионери по телефон. - Ало, што правиш ? |
|
zoranjanev1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лекар прегледува пациент. Три бактерии во организмот на пациентот го слушаат тој разговор, и, целите испреплашени, си велат една на друга: а бе, овој ќе прима пеницилин, ќе не отруе ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докторе, дали кога би ставил наочари ќе можам да читам?
- Се разбира. - Супер! До сега не може |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничката ги прашува учениците:
- Ајде некој да ми каже некоја случајност. Малиот Трпе станува и кажува: - Мајка ми и татко ми се венчале на ист ден. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што има шест нозе и ако падне од дрво може да те убие?
- Маса за билјард |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа една баба кај друга баба и и вика :
- Дај прашај ме како се чуствувам! - Чекај да ти сварам кафе прво. Поминуваат 15 минути… - Дај прашај ме ма како се чуствувам! - Добро! Како се чуствуваш?! - Ќути не прашувај! |
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |