|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 80> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve su bile beg od sna
samo ti si bila ta s tobom nista mi je sve e moj andjele |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaži ime, koje želiš da ti dam
moja ljubavi i ne kaži da je sve to bio san koji smo sanjali Ako si tuga, neka si ako si sreća, veća si a ja znam, ja dobro znam.... |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таму каде што ветриштата одмараат.... Таму надежта умира... Таму каде што водата спие... Таму соновите исчезнуваат.... Ете од таму доаѓа празнотијата.......... |
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ove noci odem ja
tragom nekoh starih nemira ti ces da razumes samo ti to umes kao toliko puta pre Tvoje srce znace da nadje staze krace do mene znas sve puteve. |
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I belive in miracles
where you from you sexy thing I belive in miracles since you came along,you sexy thing Where did you come from,baby how did you know i needed you How did you know,I needed you so badly How did you know I'd give my heart gladly...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And when the stars are shining brightly in the velvet sky,
I'll make a wish send it to heaven then make you want to cry The tears of joy for all the pleasure and the certainty. That we're surrounded by the comfort and protection of The highest power. In lonely hours. The tears devour you |
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а она је остала тамо далеко у ночи Због једне дивне црне женезбог њене дивне црне косе због једног погледа тужног у ночи због обечања да че ми дочи тужан и сам чекам је ја
|
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Laku noć svirači
Pjesmom ste me opili Laku noć svirači Dusu ste mi dirnuli |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volim te
budalo mala kad bi samo, samo znala nije ovo igra shala volim te budalo mala Изменето од viktorija123 - 16.Февруари.2012 во 01:49 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U ovoj sumi nema vukova
i sve je samo igra kukova to sto rade svi mozemo i mi srce, srce moje kuca za nas dvoje za nas dvoje Изменето од laki_bu - 16.Февруари.2012 во 01:56 |
|
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само ти си ми во мислите
кога е празна душава.... |
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pokazi mi sta znas da jos si najbolja kad me osvajas da jos si najlepsa kad se doteras da jos si najludja kada mi usne das....<3 |
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
What doesn't kill you makes you strongerStand a little tallerDoesn't mean I'm lonely when I'm aloneWhat doesn't kill you makes a fighterFootsteps even lighterDoesn't mean I'm over cause you're gone
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <1 6566676869 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |