|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 31> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мрднатиот Цветко го пикнале во лудница. Во ќелијата имало жолт сунѓер и Цветко го изел и кога дошле виделе дека го нема сунѓерот пак ставиле плав, зелен, портокалов, црвен, бел, он сите ги изел потоа ставиле зелен сунѓер и утредента кога влегле во ќелијата го гледаат зелниот сунѓер на место и го прашува еден човек зашто не го изеде овој сунѓер и Цветко рекол:
- Аааа овој не е зрел види каков е зелен! Извор: http://www.vicoteka.mk/vicovi/page/219/#ixzz1clE1N5i3 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мрднатиот Цветко го пикнале во лудница. Во ќелијата имало жолт сунѓер и Цветко го изел и кога дошле виделе дека го нема сунѓерот пак ставиле плав, зелен, портокалов, црвен, бел, он сите ги изел потоа ставиле зелен сунѓер и утредента кога влегле во ќелијата го гледаат зелниот сунѓер на место и го прашува еден човек зашто не го изеде овој сунѓер и Цветко рекол:
- Аааа овој не е зрел види каков е зелен! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си вози еден пијан човек кола и наеднаш го запира полицаец и вика:
- Извинете господине, ве молам вашата возачка дозвола. А пијаниот вика: - Не знам кој сум, не знам што сум! А полицацот вика: - А ,знаете ли кој сум јас?! - Ajдееее до кај дојде нашава држава, јас не знам кој сум, он не знае кој е... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пијаница се жали на своите другари:
- Видете, јас сум многу рентабилен. Дневно ми требаат литро ракија, литро млеко и мачка. - Е зошто ти е мачката бе? - Е како зошто? Па кој ќе го испие млекото?..... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Predlaga vu muz na zenu da gu izbrici..
-Zasto be duso da gu bricu? -Pa znaes malko novosti,erotika,promene... -E da be,pa da mi se smee celo selo |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одиш во продавница: Има ли леб?
- Нема. Утредента одиш: Има ли леб? - Само вчерашен |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жените на Трпе и Перо им се заканиле на своите сопрузи, дека ако за три дена не им донесат крокодилски чизми, веќе нема да добијат секс.
Така, Перо и Трпе заминале за Африка и се качиле во бротче и пловат по Нил. Замавнуваат со копјата во реката, ќе прободат по еден крокодил, ќе го разгледаат и го враќаат во реката. По едно триесетина крокодили, Трпе му вели на Перо: - Слушај, ако и следниов нема облечено чизми јас се враќам без нив |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил еден полицаец и сопрел едно фичо и возачот бил врзан а сувозачот не бил врзан и јадел бурек и цел умрсен од бурекот и цајканов му вика:
- Зашо не си врзан? И сувозачов вика: - А ти си врзан дома кога јадеш? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку е саатот?
- Извинете,не го продавам. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Цветко во болница и по ходникот и сретнува една медицинска сестра и ја прашува:
- Вие сте докторка? - Не јас сум сестра. - Тууууууу све роднини ставија по болнициве |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко отишол во земјоделска аптека и побарал спреј против бубачки. Продавачот му рекол:
- Има од 100 денари што убива 1.000 бубачки и од 50 денари што убива 500 бубачки. Цветко се свртел да замине, а продавачот го прашал: - Каде одиш? - Одам да ги избројам бубачките. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко
отишол на скокање со подобрани, но кога дошол неговиот ред, му рекол на
капетанот:
- Капетане, јас не смеам. - Зошто? - Па тетка ми синоќа ми гледаше на кафе и ми кажа дека подобранот нема да ми се отвори. - Ма, Глупости! Еве, ќе си ги замениме подобраните. И така тие си ги замениле подобраните. Цветко скокнал, ја повлекол рачката и подобранот се отворил. Во тој момент крај него пролетал капетанот и се слушнало викање: - Цветкоооо, да ти ја ебаммммм теткаааа тииии… |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си
била змијата и си возела точак и ја сретнал зајакот и и рекол:
- Змијо како возиш точак кога немаш ни раце ни нозе? И змијава: - Еј да бе! – и паднала. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца браќа отвориле продавница на 2 ката. - На вратата пишувало имаме се и сешто. -И некој мајтапчија влегол и побарал 3 кила ништо. -Продавачот му рекол оди горе кај брат ми. -отишол горе и побарал 3 кила ништо. -Продавачот изгасил светло и го прашал гледаш нешто? -Тој рекол ништо. -Продавачот му рекол ај зимај 3 кила и да те нема Изменето од емил - 03.Јануари.2012 во 17:22 |
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |