|
За мажите и жените |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 34> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До 20 години........................ Од 20-30 години........................ Од 30-40 години........................ Од 40-50 години........................ ... Од 50-60 години........................ Oд 60-70 години........................ Мажи: До 30 години........................ Oд 30-40 години........................ Oд 40-50 години........................ Oд 50-60 години........................ Oд 60-70 години........................ Oд 70-80 години........................ |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената го прашува мажот:
- ''Драги, кои жени ги сакаш ти повеќе: паметните или убавите? '' - '' Ни едните ни другите, јас те сакам само тебе драга |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жените во 1980: Сакај ме, но не ме допирај!
Жените во 1990: Допирај ме, но не ме бакнувај! Жените во 2000: Бакнувај ме, но не прави ништо повеќе! Жените во 2010: Направи нешто повеќе, но не кажувај никому! Жените во 2011: Прави се, инаку ќе им кажам на сите дека не те бидува за ништо! |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si sedi mazhot u kafana i si pie pivce, edno po drugo... Posle sekoe ispieno, poglednuva vo slikata od svojata zhena... Go prashuva kelnerot zoshto go pravi toa, toj odgovara:" Koga kje mi se bendisa slikava - kje znam koga mi e vreme za nakaj doma."
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол крај на светот и сите луѓе отишле во рајот. Бог им рекол на мажите да се наредат во два реда. Во едниот ред да застанат оние кои биле командувани од жените, а во другиот останатите. Редицата на мажите кои биле командувани од жените била огромна, додека во другата редица имало само еден маж. Бог рекол:
- Засрамете се, имате премногу слаби карактери! Само еден од моите синови бил силен. Само со него се гордеам. Кажи синко, зошто застана во оваа редица. - Не сум сигурен – плашливо одговорил мажот – жената ми рече да застанам овде |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Докторе, на мојата жена и исчезна гласот, што да правам?
- Дојди си вечер во 3! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како созреваат мажите?ѓЖени без мажи не можат. Но, и мажите без жените. Како што поминуваат годините, сите се менуваме. Како се менуваат мажите низ годините? Колку што… …е смешно, толку е и вистинито.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена му се јавува на сопругот:
– Драги, многу ли ме сакаш? Сопругот: – Добро, добро... купи си го. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојката : Бирај - пиво или јас !!!
Дечкото: А извини, колку пива? |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж во години, наутро се бричи се намирисува со колонска вода и и вели жената:
- Жено! Кога вака после бричење ќе се намирисам се чувствувам 10 години помлад. - Зошто мажу не се бричиш навечер? |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж и жена спиеле одделно бидејќи жената била во осмиот месец од бременоста. Жената, познавајќи го својот мажот, му рекла:
- Драги, разбирам како ти е. Еве ти 1000 денари, оди кај сосетката нека те задоволи. Но, ова да ти биде прв и последен пат! Мажот не верувајќи им на своите уши, ги зема парите и тргнува. Оди кај сосетката и веднаш се враќа: - Малку биле 1000 денари, 2000 бара. - Ах кучка! Кога таа беше бремена јас по 1000 им земав! |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж и жена се караат.
После долго расправање мажот вели: - Да не беа моите пари овде немаше да има ништо. Ниту куќа, ниту автомобил, ниту мебел! Ништо! - Да не беа твоите пари и мене немаше да ме има! |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две пријателки:
-Сакам да ги запознам и оние темни, скриени страни на мојот вереник. Како ти своевремено го постигна тоа? -Се омажив за него. |
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |