|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 678910 24> |
Автор | |
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оженија се Мујо сс Фату, и прву брачну ноќ Мујо се соблеkја гол па почнаја да изведуе некои билдерски позе:
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се изнасмеав денес на една кумановска....Околу среќата во стилот гром не мава у коприва
Тој јуне нема да ме муне
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Улаза у кафану црнац сс огромнога папагала на рамо!
-Куде га набави овој чудо? -прашуе га келнер. -У Африку, има ги миљон! - одговара папагал! |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гужва у автобус. Гурав се, пцуев, пљукав, хаос!
Седи човек, а госпоѓа над њега дофрљуе: -Могуќе ли е да више нема џентлемени? -Госпоѓо, има џентлемени, него нема место! |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е врв на банкрот?
-Кд ќе улегнеш у кинеску продавницу и викаш: -Само да разгледам... :) |
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Улаза жена у месару и га прашуе продавача:
-Имате свинску главу? -Па, ни ти не си некоја лепотица... |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cak Noris kd vodi kolo on ne vrti maramce nego jambuliju
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragi Dedo Mraze,ja za Novu Godinu sakam samo edno-njega... znam deka e kriza pa mozes da ga ispratis i bez aljista,ke razberu
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tato spies li ?
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја сам Јеховин сведок.. може ли да поразговарамо малко?
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zena se zali na muza:
Sto e ovoj samo peru,cistu,gotvu...osecam se kako pepeljaska!!! -Epa ja neli ti kaza deka kd ke se zememo ke ti bide kako u bajku! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Javlja se zena na muza:
-Kude si ti cel dnnnnnnnnnnn....??? -Zlato znaes gu onuj zlataru kude mi pokaza deka ti se svidja onaj ogrlica zlatna mnogo? -DAAA.... -Epa ja sam u kafanu karsi njuma |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto plavusa se udara po glavu i skube se za kosu kd ke rodi bliznaci?
-Pokusava da se seti na ime na tatka na drugoto bebe |
|
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После свадбу младенци сабирав утисци и младожења вика:
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |