|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 113> |
Автор | |
rokiii
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki mi treba sostav za lirika i za epika pomagajte vrska neam :)! FAla
|
|
AcidGunner
Нов член Регистриран: 31.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам да ми напишете состави на теми: "Пеколот" од Данте Алигиери и "Де Камерон" од Џовани Бокачо... и ќе ве замолам да бидат од 300 до 350 зборови... ВЕ МОЛАМ МНОГУ МИ Е БИТНО... фАЛА ОДНАПРЕД :)
|
|
leonagirl
Нов член Регистриран: 08.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали може некој да ми помогне барем на една од следниве теми:
1. На страната на понижените и угнетените преку страниците на „Клетници“ од Виктор Иго 2.Кобната љубов на Гете во „Страдањата на младиот Вертер“ 3. Внатрешните душевни конфликти и имагинарното во „Гарванот“ на Едгар Алан По благодарам |
|
D.Jovanova
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ve molam da pronajdete nesto za veterinarni preparati ....mnogu mi e itno .fala :)
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да се симнете од фејс и фатите книга во раце не ќе биде лошо.
Него уствари да не ви се мешам во образованието терајте си вака, не може сите да бидат академски граѓани, мора да има и градежни работници, конфекционери, општи работници кои работат за минималец и ред други (неправедно)недоволно платени и подценети професии......Терајте вака се гледаме на градилиште... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
рени
Нов член Регистриран: 06.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали некој има нешто за Смртта во Венеција и за расказите од Чехов Смртта на чиновникот, Одмаздник и Павиљон бр.6.Ми треба за во четврток. Ве молам за помош.БЛАГОДАРАМ.
|
|
125
Нов член Регистриран: 02.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utre che pram pismena za slednive temi
1. jas i moeto ego 2. za makedonija 3. mojata posakuvana destinacija dali bi mozhele da mi pomognite za bilo od koja od temite? fala odnapred Изменето од 125 - 02.Ноември.2011 во 19:00 |
|
Tajbe
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HITNOOO!!!! mi treba kratko sosstavce za moralnite normi povrzani so likot na Asenbah od ''Smrt vo Venecija" od Tomas Man. Odnapred falaaaa
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво дечки како сте шо прајте?
Туку ми требаат состави на теми „Ликот на Ежен Де Растињак“ и „Ликот на Раскољников“. Ги најдов лектирите на интернет па едната ја пишувам ама пак ми треба опширно за овие 2 карактери(ликови). Ова ми треба за писмена која ја правам за 1 недела. Поздрав дечки и фала однапред. |
|
Monika88
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo decki. mi trebaat sostavi na slednive temi:
1. Dozdot-simbol na tagata 2.Gulabot- simbol na mirot Изменето од Monika88 - 05.Ноември.2011 во 20:42 |
|
Monika88
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hitno mi trebaat ovie temi
|
|
stefanija06
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
здраво ми треба писмени состави најдоцна до утре попладне на тема:
1. Срцето- симбол на љубовта 2. Дождот- симбол на тагата 3. Гулабот- симбол на мирот Ве молам помогнете .... благодарам однапред. |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Решение некој? |
|
stefanija06
Нов член Регистриран: 06.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
помош нешто ??? :(
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |