|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 113> |
Автор | |
majahudgens
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам помогнете ми. Никако не можам да најдам податоци на оваа тема а многу ми требаат за изработка на проект
|
|
gorenje
Нов член Регистриран: 01.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki mi treba nekoj esej ili da se preraskaze nekoja poema od knigata DEKAMEROn
a vo momentot ja nemam knigata itno ve molam !!!! Изменето од gorenje - 13.Октомври.2011 во 20:27 |
|
gorenje
Нов член Регистриран: 01.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
o;
Изменето од gorenje - 13.Октомври.2011 во 20:27 |
|
Antonio2344
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе луѓе нов сум тука да не има некој состав за Pecalbarstvoto-tradicija ili kopnez za podobar zivot ?!! Ми треба одма .. !! :D
|
|
Jasmina07
Нов член Регистриран: 18.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам состав ако има некој на тема: Хамлет-патоказ за идните генерации да не размислуваат домадски и да се борат против неправдите во општеството и против лажниот морал во меѓучовечките односи...Фала одапред... :))
|
|
MiNER_666
Нов член Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали некој може да ми помогне не најдов никаде материјал за Семјуел Бекет ми треба краток вовед и после исто така накратко за "Чекајќи го Годо" ви благодарам однапред
|
|
D.Jovanova
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ITNO mi treba kratka sodrzina na eden raskaz od Vujko Vanja .. ve molam .. :) pozz
|
|
MissDobrinka
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Итно ми треба есеј за писмена за Донските раскази од Шолохов :)
|
|
veka1
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam ako moze da mi napisete pismen sostav za :BEZBEDNOSTA VO MOJOT GRAD.Ako moze nekoj da mi pomogne.
|
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne moze za bezbednosta vo tvojot grad oti ne e bezbeden
|
|
malapeperutka
Нов член Регистриран: 22.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde ve molamm ako imate nekoj sosotav za "BOITE NA ESENTA " da mi prati FALA ODNAPREDD !! mi treba za do vtornik
|
|
Hawkz
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво! Ако може да напишете состав за:
Франческо Петрарка - Улогата во историјата на светската поезија; - Белези на неговата поезија со примери(цитат од Канцониерот; - Белези на сонетот; - Жанровска застапеност во Канцониерот; - Фигуративниот јазик во сонетата; Данте Алигиери - Структурална анализа на епот "Божествена Комедија"; - Со посебен осврт кон "Пеколот"; - Врската на средновековната и ренесансната поетика во делото; - Стилот, јазикот, мотивите и идеата; Џовани Бокачо - Улогата на Бокачо во светскиот расказ (новела); - Структура на Декамерон (раскажување во рамка); - Мотиви во новелата, ликови и карактери; - Индивидуален осврт врз една новела; Фала однапред :) - Ако може побрзо бидејќи ми е за оваа недела :( |
|
gabi trajkoska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми треба есеј на тема :
"Човековата слобода и третманот на мотивот на љубовта " треба да се состави сопред слуцувајната во Пеколот од Данте Алегери и Канционерот од Франческо Петрарка се надевам дека некој ќе ми помогне :) |
|
jasse
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам нешто општо за митологијата.Ми треба за писмена работа.Фала однапред
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |