|
За мажите и жените |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 34> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пијан маж се прибира дома и жена му започнува да вика:
- Каде беше море, пијаницо? - Играв шах со Тасо. - А зошто мирисаш на ракија? - Па, на шах ли да мирисам? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пијан маж се враќа дома. Жена му ја заклучила вратата и не го пушта да влезе:
- Говедо, оди таму каде што беше до сега! Како можеш секоја вечер да си пијан?! Мажот на ова одговара: - Јас носам цвеќиња за најубавата жена на светот Тогаш срцето на бедната жена се стопило и решила да му ја отвори вратата и има што да види: - Каде се цвеќињата, пијаницо! На тоа мажот спокојно одговорил: - А каде е најубавата жена? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат двајца пријатели:
- Ниту пијам, ниту тепам, а жената пак ми избега. - И пијам, и тепам, а жената само салата носи. |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две жени ги испратиле мажите на риболов. По два-три дена не се вратиле и едната и вели на другата: |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат двајца пријатели од кои едниот неодамна се оженил. Неженетиот прашува:
- Каков е семејниот живот? - Абе остај… забрането ми е да пушам, забрането ми е да пијам, забрането ми е да излегувам… - Иии… Веќе жалиш што не си ерген? - И да жалам ми е забрането… |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професорот по етика им пставува прашање на своите студенти:
- Има ли право мажот да отвори писмо адресирано до жена му? Еден студент одговорил: - Има право, но нема храброст! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој кажа : Девојки, не се радувајте кога машките трчаат по вас. Тие трчаат и по топката, но тоа го прават само за да ја шутнат.
Таа кажа: Машки, не се возбудувајте ако девојките ви кажат дека се вљубени во вас. Тие се вљубуваат и во чевлите, па сепак купуваат уште 10 пара, за секој случај |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто жените носат штикли?
На лагата и се кратки нозете |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брак е операција при која женската суета и машкиот егоизам се отстрануваат...............без анестезија.
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога некој маж ќе улови сом - тоа е риболов.
Кога некоја жена ќе улови сом - тоа е брак. |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доага мажот пијан од кафана и жената почнала да му се дере и вика:
- Абе ти бе до кога ќе пиеш бе до кога бе ѓубре едно до кога бе идиоту еден бе? А тој на тоа одговара: - Е добро бе ме убеди, дај една чашка. |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќерката на мајката:
- Мамо, пак се скаравме со оној мојот! Јас тоа не можам да го издржам, ќе дојдам да живеам со тебе! Мајката на ќерката: - Не, мила, тој мора да плати за своите грешки! Јас ќе дојдам да живеам со вас! |
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот и дофрла на жена си сексуљаво:
- Жено, ќе пробаме некоја нова поза вечер? - Важи бе, нема проблем. Ти ела да пеглаш, а јас ќе седам на кауч, ќе пијам пиво и ќе ждригам. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |