|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 80> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас кого би сакал
ако не си ти И со кој би делел бол и радости Моето срце ти е дом и одаја Од надеж светната и со нежност послана Кој , кој би те чекал ако не сум јас Пак да ми се вратиш од далечини ... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lady
I'm your khignt in shining armor and i love you You have made me what i am and i am yours Lady there so many ways i want to say i love you Let me hold you in my arms forever more |
|
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I wanna run to you
But if I come to you Tell me, will you stay or will you run away.... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остани,да ти кажем нешто још,
остани,овај дан је био лош, остани,да не будем више сам, јер је туга све што знам.... Причајми,макар бајке биле то, причај ми,ти чеш отјерати зло, причак ми,нек ме умире на час, твоје руке и твој глас.... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Излези момче право на тераса
и поздрави ја Гоцевата раса кренете раце високо горе наше ќе биде и Солунско поле АЛЕ АЛЕ ..... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Излези момче право на тераса
и поздрави ја Гоцевата раса, кренете раце високо горе наше ќе биде и Солунско поле. Извади момче ти црвено знаме и поздрави ги децата на Јане, црвени шалови, црвени знамиња, наша ќе биде и Пирин планина. Играјте храбро и со сите сили, сега сте вие четата на Гули, Македонско знаме гордо се вее, и секој Македонец сега нека пее. aлe aлeeeee aлe aлeeee aлe aлe aлe a лe a лeeee.... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сегде околу нас
љубов ефтина со дланка просјачка и мантил искинат Но мојата ќе трае се дури сум жив твоeто име да е мој последен здив.... |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СО ТЕБЕ под едeн чадор да се стиснам, да сум среќен иако на пола киснам....
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Насмев што од лицето ти изгрева
Дожд и црни облаци ќе растера Во овој живот и во сите претходни Најубавото што ми се случило си ТИ.... |
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Све је лаж
само пуста лаж |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da te gusnam ednas silno taka custvuvam
da ti kazam deka ne e kraj na se edno srce imamm i tebe ti go podavam sakas zemi go i vo sebe cuvajme!!! |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срцата полни, а утрото ѕвони
со љубовен звук, еден за друг и како празник секој почнуваше ден Бакнежи, прегратки, очи насмеани Помниш ли сe што имавме премногу среќа за да ни потрае.... |
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kada jednom budem ja
ko snijeg ptica bijela ne reci nikom da si me srela a kamoli voljela Kada jednom dusa moja odleti od tijela ne reci nikom da si me zedna preko vode prevela, preko vode prevela Изменето од laki_bu - 16.Октомври.2011 во 20:14 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jednom... ja te želim tako
zagrliti čvrsto, zagrliti strasno, a opet tako nježno, opet tako lako... |
|
Внеси реплика | страница <1 6162636465 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |