|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 113> |
Автор | |
Vlado Tas
Нов член Регистриран: 15.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ve molam napisete mi sostav za"" 8 septemvri"blagodaram odnapred...
|
|
viki96
Нов член Регистриран: 17.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓее ве молам помогнете ми...Ми треба есеј со тема ,,писмото го победува времето'' итноо мии е ве молам <3
|
|
Ана1996
Нов член Регистриран: 18.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми требаат 3 писмени по македоснки и тоа "Големината на човекот се изразува само преку делата што ги оставил зад себе" другата тема е "Дали бесмртноста е привилегија само на боговите" и третата "Ако книгите се најширок прозорец кон светот-тогаш зошто ние се помалку читаме"
|
|
naty-n
Нов член Регистриран: 23.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba esej za Sto pretstavuva politikata i Sto pretstavuvaat megunarodni odnosi Fala od napred :)
|
|
gordana71
Нов член Регистриран: 25.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI TREBA PESNA ZA 11 OKTOMVRI ZA VI ODD.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Изменето од MyWay - 02.Октомври.2011 во 19:22 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
kic94
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав за „Злосторство и казна" - Ф.М. Достоевски
и „Чичко Горио“ од Балзак. За кој било од овие два романи ...може и за двата романи. Поздрав,однапред фала многу |
|
dea.cello
Нов член Регистриран: 28.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa vaka.. :) Mi treba nekakva ideja za voved vo vrska so moralistichkiot pad na chovekot :) Ne mi e problem ponatamoshnoto pishuvanje, vechen problem mi e pochetokot :))) Fala odnapred
|
|
laki72
Нов член Регистриран: 28.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi trba tematikata na poslednite dve strofi od pesnata od Racin ,,ELEGII ZA TEBE,, ITNOOO
|
|
ajsa seferi
Нов член Регистриран: 29.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo decki mi treba pomos od vas.. moram da gi najdam raskazani slednive knigi :
Tomas Man- smrt vo venecija Ivo Andric-Prokleta Avlija Semjuel Beket - Cekajcigo Godo Albert Kami - Stranecot dokolku nekoj moze da mi pomogne ve molam storetego toa. |
|
ajsa seferi
Нов член Регистриран: 29.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Дечки итно ми требаат расказани следниве книги ако некој може да ми помогне ве молам сторетего тоа .
Зора зад аголот -Димитар Соле Пиреј - Петре М Андреески Големата Вода - живко Чинго Парадоксот на Диоген - Томе Арсоски Диво Месо - Горан Стефаноски Благодарам Изменето од ajsa seferi - 29.Септември.2011 во 19:10 |
|
sara18
Нов член Регистриран: 01.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Ve molam mi treba analiza za pesnata VEZILKA od BLAZE KONESKI za vo ponedelnik... ve molam da mi pomognete..pls pls...Fala od napred
|
|
notpron
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da napisam esej na tema 'pismoto go pobeduva vremeto'
treba da bide min.250 zborovi.moze nekoj da mi dade ideja ili da go napravi ako e mozno |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ajde de,...pochni da pishuvash!
...neli makedoncite se poznati po svojata imaginacija i sposobnost,....ili ti ne spagjash vo niv? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |