|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 113> |
Автор | |
duhce
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здрво може ли да ми напишете нешто за сценографија или пак нешто за детето и куклата ми треба за семинарска .... ви благодарам однапред...
|
|
acko6665
Нов член Регистриран: 25.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе дај помогнете треба да напраам проект.. за "Све за Антиката" фала.
Изменето од acko6665 - 03.Јуни.2011 во 22:52 |
|
Jovana89
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav svima iz Srbije [;)]
Potrebna mi je vasa mala pomoc, da li neko moze da mi pomogne oko drame Venka Andonovskog SLOVENSKI KOVCEG, bilo sta o analizi likova i i samoj drami. Bicu vam beskrajno zahvalna!!! [y] |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со оглед на тоа дека школската година завршува за 2 дена, претпоставувам дека овој мој пост ќе биде прочитан дури по едно 3-4 месеци!
Деца, довидување до Септември |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
99Gatusso
Нов член Регистриран: 12.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хитно ми треба есеј за "Чичко Горио" и за "Злосторство и казна"... ако има некој нека пише... фала однапред :)
|
|
bei4ka
Нов член Регистриран: 04.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdr. Mi treba itno sostav za tema ,, kako go pominav letniot raspust'' Inace bev vo grcka na odmor :)
Falaa odnapred <3 Изменето од bei4ka - 04.Септември.2011 во 17:25 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman bre uste ne ste zaucile i odma vi treba hitno sostav
kako go pomina letniot raspust znaes samo ti...neka ne te mrzi zemi napisi nekoj red |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
leni
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
veruvaj
|
|
woo5er
Нов член Регистриран: 08.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво ви пишувам прв пат.Се надевам ако можете некако ќе ми помогнете
-Ми треба состав на темата „Македонија вечна“ ако можете напишете нешто,дајте некој линк или слично |
|
scumbag
Нов член Регистриран: 08.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba sostv "Moite impresii(vpecatoci) od procitana kniga...fala onprared <3 !!
Изменето од scumbag - 08.Септември.2011 во 20:52 |
|
reGo.
Нов член Регистриран: 11.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba sostav ako mozete da mi napisete za 1god. sredno uciliste tema na ovaa pismena vezba e Jas srednoskolec. Blagodaram
|
|
Aries77
Нов член Регистриран: 11.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Писмена работа по македонски јазик за четврто одделение - деветтолетка
Македонија Мојата Мила Татковина Мојата татковина се вика Република Македонија. Таа неодамна ја прослави 20 годишнината од осамостојувањето. Таа е мала земја, но многу убава. Во неа живеат Македонци, Албанци, Срби, Бошњаци, Роми, Турци и други народности. Мојата таковина има многу богата историја, а Александар Македонски е нејзиниот најголем син, кој што ги проширил границите на Античка Македонија дури до Индија. Се гордеам и со фолклорот и литературата а Кирил и Методиј биле нашите просветители, кои што ја измислие првата азбука, глаголицата . Македонија има богата историја и со векови се бори за слободата. Се гордеам со луѓето кои со векови ги давале животите, за оваа наша прекрасна држава да биде тоа што е денес. Македонија ја сакам затоа сто има многу прекрасни природни убавини како сто се Охридско езеро, езерото Дојран, Преспанско езеро и многубројни планини и полиња во кои што се одгледуваат најдобрите градинарски и овошни производи. Македонија ја сакам затоа што во неа сум родена и во неа раснам. Ги сакам луѓето и околината која што ме опкружува. Ја сакам нашата култура и традицијата која што до ден денес се уште ја негуваме. Има уште многу за зборување и уште многу причини зошто ја сакам мојата таковина Македонија, меѓутоа ќе кажам само едно…. Ја сакам Македонија затоа што сум Македонка. Македонија Мојата Мила Татковина |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вовед: веќе 10 дена си официјално средношколец. кои ти се првите впечатоци од училиштето, наставниците и учениците. втор пасус: кои беа твоите очекувања. од што си задоволен а од што не. трет пасус: кои се твоите права и должности како средношколец. како замислуваш да протечат овие три-четири години. сметаш ли дека средното училиште ќе те промени? заклучок: веруваш ли дека воспитно-образовниот процес во твоето средно училиште ќе те подготви за подоцнежните предизвици во животот. Изменето од ПодВодно - 12.Септември.2011 во 23:16 |
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Недоволен 1 |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |