|
Мајтап куде БАТКА ЃОРЃИЈУ... |
Внеси реплика | страница <1 34567 24> |
Автор | |
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovija dnovi mnogo konzumiram vitamin Ce |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишја кумановац куде комшију, и овј културно човек га прашаја:
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јавља се кумановац у радио и вика:
Ја најде новчаник -Доброо, и што најде у њега? па имаше 1500е и 150 000ден и лична карта на име Зоран -И добро, што сакаш сг? Па ако може една песна за Зокитаааа!!! |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zena bez cicke i g'z e kako jakna bez dzebovi-Nema ruke kude da gi stavis.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako vezbav Kumanovci matematiku:
Soberev se pred kafanu ulegnev unutra i se odzemev! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вика пресадување на мозак од плавушу на полицајца? -Сипување од шупљо у празно :)
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборив двоица другари:
-Слушам, пратија си гу жену ти на летовање. -Да, и дозволи сама да си избере дестинацију. -Како тој? -Па такој, било куде на Бермудски триаголник |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ди Каприо гу изгубија личну карту и најде гу некој црнац... Вози се црнац и застануе га полицајац, тражи му личну карту, а овј по грешку му гу дава личну карту на Ди Каприо... Гледа полицајац у личну карту, гледа у црнца, па прашуе на моторолу..
-Колега, абе ти га гледа Титаник онј пут... Бродат потона или изгоре ?? |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поголем син ву вика на мајку му:
-Мамо ма, бебето ме искуба! Мајка му: -Ништо не ти е, сине, оно не знае што е болка.. По некое време, слуша се од другу собу куде плаче бебе, црка! Трчи мајка му и од тамо искача син ву: -Е СК ЗНАЕ! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Утрчуе муж у куќу и од врата вика: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тато ќе искачам у чаршију, имаш ли паре? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошла смрт по некога Кумановца док спаја и му вика: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја мислу дека Google е женско: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе ву вика на Трпану:
- Жал ми е више да те гледам, цел дн работиш, мучиш се... Ај затвори ги врата од кујну! |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |