|
За мажите и жените |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 34> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да бидете попристојни спрема жените мора да научите како да се изразувате:
-Не се вика таа е лесна женска туку таа е хоризонтално достапна; -Празноглава - Таа е во расчекор со реалнота; -Пијана - Таа е хемиски интоксирана; -Има силикони - Таа е медицински збогатена; -Има добар задник - Таа е ректорално супериорна; -к*рва - Таа е Сексуално екстровертна |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глупавиот маж и кажува на жената да замолчи,паметниот и кажува дека нејзините усни изгледаат поубаво затворени :).............
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот ги открил зборовите и го измислил разговорот,
Жената го открила разговорот и го измислила брблањето, Мажот ги открил намирниците и ја измисли исхраната, Жената ја открила исхраната и јас измислила диетата, Мажот го открил пријателството и ја измислил љубовта, ...Жената ја открила љубовта и го измислила бракот, Мажот ја открил жената и го измислил сексот, Жената го открила сексот и ја измислила мигрената, Мажот ја отрил работата и ги измислил парите, Жената ги открила парите и се отиде во к****...! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш многу одамна си живееше еден дечко кој ја запросил девојката:
- Ќе се омажиш за мене? - Не! И така дечкото си живееше среќно до крајот на животот гледајќи фудбал и пиејќи пиво кога и да посака! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две жени:
- Твојот маж зема ли многу пари? - Како и сите други. - Пие ли? - Како и сите други. - А во креветот каков е? - Како и сите други..... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се венчале маж и жена, и мажот побарал да има своја фиока која жената
никогаш нема да ја допре. Таа се согласила. По 30 години брак, таа ја нашла фиоката отворена, и внатре забележала 3 топчиња за голф и 1000 евра. Таа го прашала, од каде се тие? Мажот и одговорил: ...-Секогаш кога бев неверен со тебе, купував по едно топче за голф. Жената мисли дека 3 пати во 30 години не е ништо лошо, па го прашува за 1000 евра. Маожот одговара : -Секогаш кога ќе имав десеттина топчиња, ги продавав |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две пријателки разговараат:
-Вчера си купив вибратор со гаранција. -Каква гаранција? -Продавачот рече, ако случајно го изгубам, ќе дојде тој лично да сврши работа |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Трпе пијан во спална и сака секс со Трпана, а таа му вели:
- Бегај бе, имам добиено. Трпе пијан мортус, не ја ни слуша и си врши работа долго време, сабалето кога Трпе се разбудил што да види, цел кревет крв, а Трпана ја нема, шокиран Трпе вика: - Леле сум ја убил Трпана. Оди во купатило се погледнува во огледало и извикува: - Леле сум ја изел |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мaж и жена лежат после секс... жената си мисли:
"Гледа во таванот и молчи ... повеќе не сака да зборува со мене... замислен е за нешто... сигурно има друга" Мажот си мисли: "Мува. Мува на таванот. Како успева се држи сo тие мали нозе на таванот маматадаиебам |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто ти секогаш молчиш кога женати дома пее?
- Затоа што сакам со минута молчење да му се извинам на авторот на песната |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот се враќа од службен пат и и вели на жената:
-Замисли ја загубив венчалната бурма. -Како можеше да ја загубиш? -Како? Зарем не ти кажав сто пати да ми го сошиеш џебот? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една госпоѓа влегува во аптека и бара арсен. Аптекарот: - Бидејќи се работи за силен отров, морам да ве прашам за што ви е потребен? - Сакам да го ...
... отрујам маж ми. - Жал ми е, во тој случај не можам да ви го дадам. Госпоѓата ја отвора чантата и од неа вади фотографија на која се гледа нејзиниот маж како води љубов со жената на аптекарот. - Простете госпоѓо, не знаев дека имате рецепт. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синот го прашува татка си:
- Тато, што има меѓу нозете на мама? - Рај, сине! - А што има помеѓу твоите нозе, тато? - Клучот за рајот, синко. На тоа синот одговара: - Тато, подобро смени ја бравата зашто и комшијата има клуч |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10 работи зошто хакерството е подобро од жената:
1. Програмот можеш да го хакнуваш 6 часа непрекинато. 2. Програмот нема време во кое не можеш да го хакнеш ( Го хакнуваш Кога Ке Посакаш ) 3. Кога ке го хакнеш, не те прашува колку програми си хакнал пред тоа, колку години…… 4. Можете истовремено да хакнувате 2-3 програма паралелно 5. Додека хакнувате можете да јадете, да гледате ТВ или да разговарате со пријателите 6. Што побрзо го хакнеш програмот толку подобро. 7. Програмот никогаш нема да ти рече… Предходниот хакер веке ме Хакна 8. На хакнувањето можат да присуствуваат родителите, пријателите и колегите. 9. Од кога ке хакнеш еден програм, веке во наредната минута можеш да почнеш да хакнуваш друг. 10. Од кога ке го хакнеш. тој од тебе не бара да се жениш со него |
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |