|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 31> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто им измислил Господ на луѓето по две уши?
За од едното да влегува а од другото да излегува!!! |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој е добар виц, не е глупав...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се качува слон на дрво? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетале две чепкалки за заби низ шума и виделе еж и едната и рекла на другата:
Што е ова, некој митинг да не има!? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две кучиња. Едното се чешка, другото се словачка!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зоки Поки касни на првиот час. Учителката:
- Зошто касниш? - Ме нападна еден бандит! - Ииии! Што ти направи? - Ми го украде домашното |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја мрдам, ти мрдаш, ја мрдам, ти мрдаш... Ако мрдамe побрзо, ќе свршимe побрзо. Што е тоa?
- - - - - -шах |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е менструација? - Кога жена ќе легне на бел чаршав, а се буди со знамето на Јапонија
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се удвара црногорец:
Тој:Сакаш цвеќе ? Таа:Сакам. Тој:Па оди собери си |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две дрва. Едното било Бор, а другото Пинокио. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зајко имал многу моркови и веќе не знаел што да прави со нив. Му текнало и земал ги закопал во земја и над нив ставил еден знак што на него пишувало ОВА НЕ СЕ МОРКОВИ. Поминало некое време, дошол ежот и му ги зел морковите и на знакот напишал: ЕЖОТ НЕ ГИ ЗЕМА.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синот на најдебелиот мексиканец ја прашува мајката:
- Мамо зошто кујната е полна со јадење? Зошто татко ти не е дома!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле три лимона: Eдниот го згазила кола, другиот се исцедил од смеење, а третиот го испил исцедениот сок и се зголемил два пати повеќе.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фатиле тројца златна рипка и таа рекла дека ке им исполни по една желба ако ја пуштат и тие се согласиле:
првиот – јас сакам да имам најубава куќа полна само со жени вториот – јас сакам да имам најубава кола и во неа само жени да возам третиот – јас сакам вие двајца ништо да немаат |
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |