![]() |
|
За мажите и жените |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 34> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pазговараат двајца пријатели:
- а бе дадов oголас дека барам жена! - и што се случи. - ми се јавија стотина мажи и ми велеа: „те молам, земи ја мојата“! ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Лeжат дома маж и жена, и почнува да ѕвони телефонот...
Мажот: Ако е за мене, не сум тука! Жената: Добро. Жената: Ало, ... Да, тука е! Мажот: Абе, нели ти реков да кажеш дека не сум тука! Жената: Абе, за мене беше! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Жената го прашува на мажот:
- Мили што би направил кога би паднала во река? - Па би потрчал во селото по помош! -Но селото е далеку!
-Е па за тебе мила јас би трчал и многу подалеку!
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13965 |
koga zhenata e najpametna., za vreme na sex ., bidejki togash e vo direkten kontakt so izvorot na energijata
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Перица учи географија,па го запрашал татко му
-Тато,тато...каде се Алпите? -Незнам сине,прашај ја мајка ти...таа вчера чистеше! П.С за пајсер,лошо е ако жената е во директен контакт со ваков извор на енергија. ![]() Изменето од renatax - 21.Март.2011 во 23:27 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Жените се мажат затоа што веруваат дека тој еден ден ќе се смени.
Мажите се женат затоа што веруваат дека таа нема никогаш да се смени. И едните и другите грешат. |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Еднаш железото му рече на магнетот... ти можеш да ме привлечеш , но не си доволно силен да ме задржиш.
железото - жена магнетот - маж |
|
|
|
![]() |
|
Зошто жените носат високи штикли?
За јазикот да не им се ВЛЕЧЕ по земја! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
На еден секс мажите трошат по 2000 калории. 100 калории на самиот секс и 1900 калории на фалење. ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...ehh,...si nabasala ti na ''kriviot''
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ехх... па ти кај виде дека напишаното е за... мојот човек? ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
srechka si mi bila ti be,...ako ne e !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Мажите се како паркинзи. Сите добри се зафатени, а останатите се резервирани, или се наплаќаат. |
|
|
|
![]() |
|
...nekoi zeni toa izgleda mnogu dobroi go znaat!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |