|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 31> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат два фрижидера по улица и среќаваат машина за перење, па едниот му вика на другиот: - Види ја оваа како меша |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1: Како се викаш?
2: Ко татко ми. 1: Како се вика татко ти? 2: Ко мене. 1: А вие двајца како се викате? 2: Исто |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е прецизност? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден крадец ограбува банка и на излегување прашува еден минувач: -Дали ме виде? -Те видов - одговара минувачот, а крадецот го убива. Налетува и друг минувач. Крадецот пак прашува: -Ме виде ли? А минувачот одговара: -Јас не те видов, ама жена ми те виде |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден педофил му вика на другиот: - Абе, имаш да ми дадеш две по пет за една од десет |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто џуџето кога е дома спие на глава? - Затоа што е дома и ќе си прави што сака!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е црно и бело и личи на коњ?
- Зебра. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат пријателски момче и девојка. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марко седи на маса и чкрта на лист хартија. Мајката го прашува: - Што правиш? - Му пишувам писмо на мојот другар Драган. - Па ти уште не знаеш да пишуваш?! Па што? Ни Драган не знае да чита! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле двајца, едниот се викал Мозок, а другиот се викал Не знам. Овој што се викал Мозок отишол во ВЦ. А тој што се викал Не знам седел на една клупа. Дошле полицајци и го прашале: - Ти како се викаш. - Не знам - одговорил. - Е како бре не знаеш, тебе каде ти е мозокот. - Отиде во ВЦ. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Хасо ќе минуваат преку река, порано немало мостови. Хасо - Мујо, ќе влечиме кусо-долго ... барем еден да се наводени... и влечеле... Хасо му се качил на Мујо и влегле во реката Мујо - Хасоооо.... нешто ми влезе у гз Хасо - Мујо ... јас сум ... се прицврстив ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е поглупо од голман? - Резервен голман |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек во продавница и му вика на продавачот:
Имате лепак за глувци? На ова продавачот одговара: Зошто? Да не ти се дупна глушецот |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Магионичар се фалел колку можел да издржи под вода и дека рекордот му бил цели 6 минути. Едно дете што го слушало, му рекло дека тоа не е ништо и дека без никаква опрема ќе издржи под вода цели 10 минути. На ова магионичарот рекол дека ако успее да го направи тоа ќе му даде 10.000 евра. Детето успеало и ги добило парите. Како? - Детето наполнило чаша вода и ја држело над главата цели 10 минути |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |