|
За мажите и жените |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 34> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spiuni su megu namaizvestaj tuto kompleto.......nekoj ke se pronajde |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто мажите прдат повеќе од жените?
- Затоа жените не молчат доволно долго за да се создаде притисок |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си била една принцеза и еден убав сончев ден, шетајќи низ шумата, наишла на жаба. Наеднаш, жабата прозборела:
- Порано бев принц, ама една злобна вештерка ме маѓепса и ме претвори во жаба. Те молам, бакни ме за да ја тргнеш клетвата од мене, и јас пак ќе бидам убав и богат. Ќе те однесам во мојот замок, ќе се оженам со тебе, ќе ми родиш деца, ќе бидеме среќни до крајот на животот. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената е како кинески вентилатор: Прво престанува да дува, потоа престанува да се врти, а на крај само бучи и троши струја. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото го заспива својот син: - Мирно спиј злато за ништо не грижи се, ако во текот на ноќта ти притреба што било, само викни го тато, па мама веднаш ќе дојде. |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Мојата жена постојано се жали дека нема што да облече. Изменето од емил - 05.Јануари.2011 во 05:36 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж ѝ купил на својата жена дијамантски прстен за Нова Година. Негов пријател разбрал за гестот и го прашува: – Добро, нели таа сакаше од оние спортските џипови? – Да, сакаше. Но, ајде кажи ми каде можев да најдам лажен џип? |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се караат мажот и жената за време на ручекот.Мажот удира со тупаница по масата и прашува:
- Кој е овде газда во куќата? Жената му врзува една шлаканица, а тој: - Па, добро, само прашував. Изменето од sanja-a - 07.Јануари.2011 во 19:53 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сличност меѓу маж и паркет? Ако добро го наредиш можеш да го газиш и 40 години!!
Изменето од sanja-a - 07.Јануари.2011 во 20:04 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди жена во книжарница и му вели на продавачот: - Дали ја имате книгата "Жената - господар на куќата"? - Штандот за научна фантастика, госпоѓо, е од другата страна |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eдна жена ја прашува сосетката: -Од каде ти е таа модрица на окото? -Од мажот ми – одговара оваа. -Мислев дека е на пат. -Е, па и јас мислев дека е! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што заклучуваш кога доаѓаш дома и те пречекува насмеана жена? - Си ја погрешил вратата |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто жените живеат подолго од мажите?
- За да надокнадат за времето изгубено во паркирање |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е разликата помеѓу микробранова печка и жена? - Микробрановата запира кога ќе ја отвориш вратата |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |