|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стои Мујо во ред во супермаркет и здогледува привлечна плавуша зад него како суптилно му мавта и се смее.
Изненаден дека му мавта убавица, која му изгледала познато, ја прашува. - Извинете, ние се знаеме? Таа му одговара: - Можеби се лажам, но мислам дека вие сте татко на едно од моите деца! Филмот му се враќа назад на денот кога единствен пат бил неверен. Па вели: - Боже дали сте вие стриптизетата од мојата момчешка вечер, која ја сексав на масата за билијард пред сите пријатели? Не - одговара таа - јас на вашиот син му предавам англиски. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо го прашува Хасо: - Имаш слушнато за групата Duran Duran? - Фала богу дека имам, не мора два пати да ми повторуваш. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Мујо морам да ти се пофалам дека спиев со твојата жена.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отворил Мујо тековна, па почнал да троши чекови на сите страни. После некое време го викаат во банка и му кажуваат:
- Господине Мујо, дали знаете дека сте во толкав минус што можете во затвор да одите? - Леле, стварно??? И што да правам сега??? - Ќе треба да ги вратите сите пари назад. - Уф бре, ме преплашивте. Еве, сега ќе ви пишам чек. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа Мујо дома, ја наоѓа Фата никаква, неуредна и со сожалување и вели:
"Фато, зошто си таква? Мојата секретарка е секогаш уредна, нашминкана, дотерана. Ситна работа, ама многу значи." Утредента истата сцена. Фата неуредна, а Мујо пак и вели: "Фато, дај среди се малку. Мојата секретарка е секогаш дотерана. Ситница, ама многу значи." Третиот ден доаѓа Мујо од работа, а Фата ја псма дома. Доаѓа дури вечерта и Мујо ведпаш ја прашува каде била. Фата му одговара: "Бев кај комшијата Хасо. Неговиот е 2 цм подолг од твојот. Ситна работа, ама многу значи |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си имал Мујо пит бул, а Хасо волчјак. Се здавиле кучињата и пит булот го изел волчјакот. Отишол Хасо и купил дога. Пак се степале кучињата и пак пит булот победил. Хасо отишол по третпат и купил шарпланинец, но пит булот и него го победил. Ептен налутен Хасо отишол по ново куче и после два дена се вратил со пекинезер. Мујо се згазил од смеење кога го видел пекинезерот. Отишле кучињата позади една грмушка да се тепаат. После некое време се вратил пекинезерот носејќи ја главата на пит булот. Мојо кога видел што се случило почнал да плаче:
- Знаеш ли бе ти колку пари јас платив за тој пит бул? - А ти знаеш ли јас колку платив пластична операција за ова крокодолов да ми го направат пекинезер? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Мујо на работа во Германија и нашол работа како дрвосечач. Првиот ден сите исекле по десет кубика дрва, Мујо само три. Запнал утре депта и исекол одвај пет кубика. За да не го избрка газдата, отишол кај некој Црногорец да се распраша како тој сече дрва. Овој му вели:
"Јас ти станувам рано, во 10 часот, појадувам, ќе се напијам кафенце, па ќе испушам една цигара, па потоа ќе отидам во шумата и ќе ја вклучам пилата..." "Па, зарем ти ја вклучуваш...? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо бил на лов во Африка и после неколку недели се враќа дома и Хасо гопрашува:- Како помина, утепа ли нешто?- Ехеее, како не, 10 лавови, 20 хиени, 30 газели, и едно 15тина Ноуплизови. - Што се тие бе ноуплизови?- Не знам ни јас, мали црни бегаат цело време и викаат No please!!!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо му вели на Хасо:
- Хасо кога бев мал имав талент да станам ватерполист. - Епа зошто не си станал ватерполист? - Па никогаш не научив да пливам |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат Мујо и Хасо во продавница да купуваат жесток пијалок. Земале рум и виски и одат на каса да плакаат. Пред да платат продавачката и вели:
- Ако може лична карта. И овие и велат: - Зошто лична карта, па ние имаме по 42 години. - Вие можете да имате и по 100 години, ама низ рафтовите се однесувавте како мали деца. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо го прашува Хасо:
- Хасо со која рака го бришеш задникот? - Со десна, ти? - Е па Хасо, јас мојот задник го бришам со тоалетна хартија. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо кај Хасо на гости гледал хумористична серија. Хасо го земал далечинското и го намалил тонот. Мујо на тоа:
- Добро, зошто го смали? - Па што ќе слушаш кога и онака зборат на англиски! - Па нема везе тоа, сега не знам кога да се смеам. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Мујо и Хасо добиле кила кога биле во војска?
Затоа што командирот им рекол да го дигнат тенкот во воздух |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |