IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Мујо и Хасо
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мујо и Хасо

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 23>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2010 во 07:41
Отишол Хасо на гости кај Фата и Мујо. Кај нив имало и други гости, па седнале, се расположиле, пивнале по некоја чашка и на Хасо му се видела Фата многу убава. Размислувал тој како да и каже дека му се прави нешто и најпосле зел салвета и и напишал порака:
"Фато, јас би сакал да те ебам. Ако се согласуваш стави ја раката под маса и повлечи ме за к*рот едиаш, а ако не си за тоа повлечи ме едно три - четириесет пати и тоа малку побрзо."
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2010 во 00:28

MUJO NA SUD

-"Ime?"

"-Mujo.'

'-Prezime?"

"-Suletic . "

"-Roden?"

"-Da. "
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 05:24
Се шета Мујо по улица и ја сретнува Цеца.
Целиот редосен и вели:
"Цецо, жити мајка, сега ќе пројдам со девојка ми, па ако не ти е тешко те молам да ме поздравиш колку да испаднам фраерска фаца".
- "Нема проблем" - му рекла Цеца.
По некоја минута доаѓа Мујо со девојката, кога Цеца го поздравува:
- "Кај си бе Мујо, што правиш"?
- "Цецо, ај иди у к*рац веќе! Ти реков, имам девојка"!
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2010 во 22:52
Мујо бил тешко болен. Неговата жена Фата отишла да го посети. Кога дошла се поздравиле и таа му реклa:
-Мујо, да ти кажам што ми се случи по патот!?
-Што!!??
-Повикнав јас такси и на сред пат погледнав во торбата ми го нема паричникот!!!
-И!?
-Му објаснив на возачов и тој ми рече:
-Не се плашете госпоѓо се тоа јас ке средам...
-И Мујо, одедаш возачот скрена во една уличка ми се заврти и ми рече:
-Госпоѓо ако ве го нема паричникот, бирајте:
-Или ке ми го поп...е или ке ми испеете некоја песна!!!
Мујо веднаш рекол:
-И која пена му испеа!?
-Па Мујо, па мислиш ли ти дека мене ми е до песна кога ти си во болница!?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2010 во 06:27
Стојат Мујо и Хасо на даската за скокање на скокалницата над базенот и се спрема Мујо да скокне. Хасо му вели: Кога те гледам вака ми личиш на орел.
- Заради фигурата тоа?
- Не заради ноктите на нозете.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2010 во 05:35
Мујо му раскажува на Хасо:
- Абе што ти е Германија. Одиш во хотел, јадеш колку сакаш, пиеш колку можеш, после одиш и спиеш, а сабајле кога ќе си одиш ништо не плаќаш и уште ти даваат 100 марки.
- И ти се ова си го видел?
- Не бе, Фата ми кажуваше.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2010 во 05:47
Си биле Мујо и Хасо и им било многу досадно, и Мујо му рекол на Хасо:

Мујо: Хасо ај да напрајме оргија.

Хасо: Добро, ама колку души че бидиме?

Мујо: Па види вака, ако дојди твоја Фата, че бидиме тројца.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2010 во 02:31

Otisol Mujo na doktor , i ovoj gleda kako racete na Mujo mu se tresat:

-"Mujo, izgleda ti mnogu pies alkohol a?'

- "Ma ne be doktore, polovina casa mi istekuva dodeka da ja ispijam."
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2010 во 07:46
Мујо имал два коња но имал голем проблем, никако неможел да ги разликува. И затоа решил да оди кај Хасо кој го сметале за најпаметен . Отишол кај него и му ја раскажал приказната дека не може никако да ги разликува коњите. После два часа размислување Хасо му вели на Мујо:- Абе нели гледаш дека овој црниот е за малку повисок од овој белиот?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2010 во 06:35
Се шетал Мујо со женската низ Белград и ја видел Цеца. Додека женска му разгледувала нешто во продавница Мујо и пришол на Цеца и и рекол: - Цецо, јас твој голем фан, ти ги знам сите песни. Ако сакаш да ми направиш една услуга.Ќе поминам јас со женска ми уште еднаш а ти ако сакаш поздрави ме. ( Да испадне фраер )
И Цеца се согласила,и шетајќи се пак го сретнала Мујо и го поздравила : Кај си бе Мујо, што правиш !
- Цецо ај не замарај нели сваќаш дека си досадна 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2010 во 14:51

Мујо и Хасо ограбиле банка. Полицијата ги фатила и ги однела на суд. Судијата им вика:
- Ако ги вратите парите, ќе ви ја намалиме казната.

На ова двајцата одговараат:
- Да сакавме да враќаме пари, ќе си земевме кредит.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2010 во 15:26

Еден ден Мујо отишол кај Хасо, и по дворот на Хасо ги гледал неговите деца како трчат голи и боси по снегот, и влегол внатре и го прашал Хасо:
- Абе Хасо зошто твоите деца трчаат голи и боси по снегот?
А овој рекол:
- Па, ми останаа некои лекови за недела ќе им мине рокот, па да ги потрошам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2010 во 16:55

Мујо го прашува Хасо:

- Хасо, сакаш ли еден ден да станеш позната ѕвезда?

- Еј остави Мујо, кој ќе свети цела ноќ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2010 во 09:02
Јаделе Мујо и Фата шкампи. Фата се извалкала на фустанот и вели:
- Леле изгледам како свиња.
Мујо и одговорил:
- А плус си извалкана.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.