|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 23> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Хасо на гости кај Фата и Мујо. Кај нив имало и други гости, па седнале, се расположиле, пивнале по некоја чашка и на Хасо му се видела Фата многу убава. Размислувал тој како да и каже дека му се прави нешто и најпосле зел салвета и и напишал порака:
"Фато, јас би сакал да те ебам. Ако се согласуваш стави ја раката под маса и повлечи ме за к*рот едиаш, а ако не си за тоа повлечи ме едно три - четириесет пати и тоа малку побрзо." |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MUJO NA SUD -"Ime?" "-Mujo.' '-Prezime?" "-Suletic . " "-Roden?" "-Da. " |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шета Мујо по улица и ја сретнува Цеца.
Целиот редосен и вели: "Цецо, жити мајка, сега ќе пројдам со девојка ми, па ако не ти е тешко те молам да ме поздравиш колку да испаднам фраерска фаца". - "Нема проблем" - му рекла Цеца. По некоја минута доаѓа Мујо со девојката, кога Цеца го поздравува: - "Кај си бе Мујо, што правиш"? - "Цецо, ај иди у к*рац веќе! Ти реков, имам девојка"! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо бил тешко болен. Неговата жена Фата отишла да го посети. Кога дошла се поздравиле и таа му реклa:
-Мујо, да ти кажам што ми се случи по патот!? -Што!!?? -Повикнав јас такси и на сред пат погледнав во торбата ми го нема паричникот!!! -И!? -Му објаснив на возачов и тој ми рече: -Не се плашете госпоѓо се тоа јас ке средам... -И Мујо, одедаш возачот скрена во една уличка ми се заврти и ми рече: -Госпоѓо ако ве го нема паричникот, бирајте: -Или ке ми го поп...е или ке ми испеете некоја песна!!! Мујо веднаш рекол: -И која пена му испеа!? -Па Мујо, па мислиш ли ти дека мене ми е до песна кога ти си во болница!?! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стојат Мујо и Хасо на даската за скокање на скокалницата над базенот и се спрема Мујо да скокне. Хасо му вели: Кога те гледам вака ми личиш на орел.
- Заради фигурата тоа? - Не заради ноктите на нозете. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо му раскажува на Хасо:
- Абе што ти е Германија. Одиш во хотел, јадеш колку сакаш, пиеш колку можеш, после одиш и спиеш, а сабајле кога ќе си одиш ништо не плаќаш и уште ти даваат 100 марки. - И ти се ова си го видел? - Не бе, Фата ми кажуваше. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Мујо и Хасо и им било многу досадно, и Мујо му рекол на Хасо:
Мујо: Хасо ај да напрајме оргија. Хасо: Добро, ама колку души че бидиме? Мујо: Па види вака, ако дојди твоја Фата, че бидиме тројца. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otisol Mujo na doktor , i ovoj gleda kako racete na Mujo mu se tresat: -"Mujo, izgleda ti mnogu pies alkohol a?' - "Ma ne be doktore, polovina casa mi istekuva dodeka da ja ispijam." |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо имал два коња но имал голем проблем, никако неможел да ги разликува. И затоа решил да оди кај Хасо кој го сметале за најпаметен . Отишол кај него и му ја раскажал приказната дека не може никако да ги разликува коњите. После два часа размислување Хасо му вели на Мујо:- Абе нели гледаш дека овој црниот е за малку повисок од овој белиот?
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетал Мујо со женската низ Белград и ја видел Цеца. Додека женска му разгледувала нешто во продавница Мујо и пришол на Цеца и и рекол: - Цецо, јас твој голем фан, ти ги знам сите песни. Ако сакаш да ми направиш една услуга.Ќе поминам јас со женска ми уште еднаш а ти ако сакаш поздрави ме. ( Да испадне фраер )
И Цеца се согласила,и шетајќи се пак го сретнала Мујо и го поздравила : Кај си бе Мујо, што правиш ! - Цецо ај не замарај нели сваќаш дека си досадна |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Хасо ограбиле банка. Полицијата ги фатила и ги однела на суд. Судијата им вика: - Ако ги вратите парите, ќе ви ја намалиме казната. На ова двајцата одговараат: - Да сакавме да враќаме пари, ќе си земевме кредит. |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден ден Мујо отишол кај Хасо, и по дворот на Хасо ги гледал неговите деца како трчат голи и боси по снегот, и влегол внатре и го прашал Хасо: - Абе Хасо зошто твоите деца трчаат голи и боси по снегот? А овој рекол: - Па, ми останаа некои лекови за недела ќе им мине рокот, па да ги потрошам. |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо го прашува Хасо: - Хасо, сакаш ли еден ден да станеш позната ѕвезда? - Еј остави Мујо, кој ќе свети цела ноќ... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јаделе Мујо и Фата шкампи. Фата се извалкала на фустанот и вели:
- Леле изгледам како свиња. Мујо и одговорил: - А плус си извалкана. |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |