![]() |
|
За мажите и жените |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 34> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Маж и жена биле заедно на полагање возачки испит.Се враќаат дома и жената го прашува мажот
-Мажу што направи? -Ништо жено! Заебах се у кривину и паднах.А,ти што направи? -Поебах се у гаражу и поминах. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Која е разликата меѓу маж и батерија?
Батеријата има и позитивна страна. |
|
![]() |
|
Зошто Статуата на слободата во New York е жена?
- Барале празна глава да направат ресторан. |
|
![]() |
|
И купил мажот на жената тегла мед за 8 Март, па и вика:
- Ај доста јадеше гомна цела година, еве, заблажи се малце. |
|
![]() |
|
Неискусна девојка го прашува момчето:
-Мили, какво ти е тоа испакнување на панталоните? -Тоа е бубрег мила. -Ох, толку сум загрижена за тебе. Да не имаш камен во бубрегот? |
|
![]() |
|
Жената му се дере на мажот:
- А, бе, мажу, колку си глуп, поглуп не можеш да бидеш! Ууууф, колку ме нервираш... Да имаше натпревар во глупост, второ место ќе освоеше!!! - Зошто па сега второ место? - Па, затоа што си глуп |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Паметно машко + Паметна жена = Романса
- Паметно машко + Глупава жена = Афера - Глупаво машко + Глупава жена = Дете - Глупаво машко + Паметна жена = Шопинг |
|
![]() |
|
Жената му вели на мажот;
-Дали се убави моите очи? -Да! -Дали ти се допаѓа мојата коса? -Да! -Личат ли моите заби на бисери? -Да! -А, дали имам убави нозе? -Да! -Ох, мили,! Како умееш да се додворуваш! |
|
![]() |
|
Службеник му се жали на шефот:
-Веќе 20 години работам во службава, зарем не можам да добијам мало зголемување на платата? -Како, па веќе една година добивате во коверт 20% повеќе! -Чудно, жена ми не ми кажала ништо за тоа! |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
к*рсевите ќе се одржуваат само доколку има доволен број на заинтересирани мажи. Педагошката цел на овие к*рсеви е:
-Оспособување на оној дел на машкиот мозок, кој тие самите не знаат дека постои кај нив. Модул 1 – задолжителен к*рс |
|
![]() |
|
Кое е значењето на ДДВ, гледано од женски аспект?
- Давај Додека Вредиш. |
|
![]() |
|
Машки речник – што всушност мислат жените:
Да = Не Не = Да Можеби = Не Жал ми е = Тебе ќе ти биде жал |
|
![]() |
|
Женски речник – што всушност мислат мажите:
Гладен сум = Гладен сум Уморен сум = Уморен сум Убав фустан = Супер ци*ки Што е проблемот? = Не можам да поверувам дека од мравка правиш слон. Што е проблемот? = Низ кои недефинирани трауми поминуваш сега. Да, супер ти е новава фризура = Минатиот пат ти беше подобра. Ми се свиѓа твојата нова фризура = 500 ден а ништо не е сменето!!! Сакам да се омажиш за мене? = Сакам да е нелегално да легнеш со други. Да ти се јавам после? = Сакам да имам секс со тебе. Сакаш ли да играме? = Сакам да имам секс со тебе. Што е со тебе вечерва? = Ништо од сексот вечерва а ? Досадно ми е = Ај да имаме секс. Те сакам = Сакам да имаме секс веднаш. И јас те сакам тебе = ОК ти реков, ај сега да имаме секс. Ајде да си правиме муабет = Сакам да мислиш дека имам добра душа, можеби тогаш ќе сакаш да имаме секс. |
|
![]() |
|
Си биле маж и жена. Мажот се враќа од работа, а жената како и секој ден, вообичаено, го става ручекот на маса. Мажот се изнервирал нешто и го фрлил јадењето низ прозорецот. Жената го гледала некое време, земала стол и го фрлила низ прозорецот. - Зошто го фрли столот? - рекол мажот. - Епа кога ќе се симнеш долу да ручаш, да има кај да седиш!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |