IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Само еден стих
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Само еден стих

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 80>
Автор
Порака
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Статус: Офлајн
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 23:25
...ostavi me danas,ostavi me juce ostavi me moja bilo,bilo kad...ostavi me sutra ili nekog novog jutra,samo me ne ostavljaj sad....na vrhu uvek ima mesta ako se krene sa dna....
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 23:26
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

...ostavi me danas,ostavi me juce ostavi me moja bilo,bilo kad...ostavi me sutra ili nekog novog jutra,samo me ne ostavljaj sad....na vrhu uvek ima mesta ako se krene sa dna....

даголемо%20гушкање
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 23:33
''Lice lopova
casto nosicu
al' bivsi necu biti nikada!
ej, zato kradem!
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 23:35
I nisam vise lud da verujem u to,da dobro uvek dobrim vraca se
i nek me osude, za to me briga bas,kad svoje nemas, tudje otimas
ej, zato kradem

Изменето од laki_bu - 08.Јуни.2010 во 23:35
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 23:40
Ljubav, mi smo mnogo toga htjeli zajedno, samo ovo nismo smijeli.
Nikada, nije smjelo da se desi
DA JA TEBE, A TI MENE
IZGUBIS .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 23:45
Hej ti, reci ko smo mi sada,
Ako sretnemo se ko sto tada
Srela si njega, ja nju.
Hej ti, kisa mi niz lice pada,
Ja necu kuci gdje smo tada
Zivjeli kao u snu, dok nije poslo po zlu,
Premalo bio sam tu, kad je najvise trebalo znam,
I kajem se, al' ti si presudila tad љубов
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 23:59
Ti budi daleko, ti samo budi daleko
Zelena rijeko davnih momackih snova
Ja sam se zarek'o, ja sam se davno zarek'o
da u moj zivot nikad nece useliti nova...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2010 во 00:01
Ti si pocetak i kraj,ti si tama i sjaj,svaku mi nadu djelis po pola....i znam......bez tebe ostacu sam....
...al jutro nosi novu istinu, da sve je bilo uzalud...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2010 во 00:06
i sve cu noci dati za samo jedan dan, da bude kao prije, necu da budem sam...ti i ja znamo najbolje jedino nam ljubav ostaje.... ♥ ♥ ♥
Go where you want to go;
Be what you want to be,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2010 во 00:13
...Hej ti,i ova besana noc je zbog nas, da znas, a gde si ti, doci cu, pristacu, radicu sve zbog nas, sad sve je crno poput tvoje kose, i ovi dani neku tugu nose, ja vjerujem u nas, ja vjerujem u nas ...
...Hej ti, reci ko smo mi sada, ako sretnemo se ko sto tada srela si njega, a ja nju, hej ti, kisa mi niz lice pada, ja necu kuci gdje smo tada zivjeli kao u snu...dok nije poslo po zlu...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2010 во 00:18
"Svako te pominje, i svakog briga je sta se to desilo sa nama. Pomislim poziv je tvoj, a znam da ne znas ni broj. Sta se to desilo sa nama...`
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2010 во 00:21
Evo pisem ti, nisam dosao ,danas sam ipak shvatio
da u ljubavi nismo ti i ja ,a bila mi je zelja, istina
Sve sam cinio da bih te imao  i ne znam sta sve nisam radio
sebe trazio i tebe branio ,a ti ni hvala nisi rekla nikada...
Go where you want to go;
Be what you want to be,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2010 во 00:25
Zauvijek bicu tu
samo na tebe cekacu
reci mi gdje si nestala
da znam, zeno bez imena
Dugi dani igra sudbine
kad ne ide
tvoje ime drugom malo je
a, meni sve......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2010 во 00:32
Stanem pa se okrenem
Ne mogu da ti pobjegnem
Kao da sam siso s uma
Pa u mene svako sumnja

Ne znam sto bi, ne znam gdje
Al' cu dalje bez tebe
Jer kockam se dugo
Sa srecom I tugom

Zbogom ljubavi
Odlazim I reci cu ti sto
Stoput si me navela na zlo

Ja srce dacu
Nekoj drugoj ko zna gdje
Ti ne ocekuj nista vise od mene

Odlazim I nemoj reci stoj
Zena ima ne zna I'm se broj

Dugo si me lomila
Al' me nisi slomila
I sve kad skupis malo je
S tobom vreme stalo jeљубовљубовљубов

Go where you want to go;
Be what you want to be,
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 80>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.