|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 80> |
Автор | |
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volio bih da te ne volim |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And you're singing the songs thinking this is the life And you wake up in the morning and your head feels twice the size Where you gonna go? Where you gonna go? Where you gonna sleep tonight? Where you gonna sleep tonight? |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lutis se bezveze brinu te sitnice
tako cesto imas zamisleno lice lutes se bezveze bez cista mira kriv ti e telefon radio so svira lutis se bezveze pravi razlog nemas kad bi ja u drustvo ti se kuci spremas a ja cu oped preku svega preci sto puta me pitas sto puta ti reciiii volim te budalo mala kad bi samo samo znala nije ovo igra sala voilm te budalo mala paraaaaaaaaa praraaaaaaaaa ....................................... |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro jutro lepi moj
dal' jos trazis me u njoj kada oci otvoris cije ime govoris Dobro jutro budi se da li ko ja ljubi se navike ti poznajem znam da ti nedostajem......... |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Listam dane kao knjige stare
hladan vetar po kosi mi skita po mome licu pise spomenare cini mi se da ih svako cita Koliko sam tebe volela
toliko te samoca zelela koliko sam sebe davala sudbina te tako bolela......... |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ove noci, bas tako sam sama
a osecam da bih opet tebi svoju ljubav svoje srce dala Dodji u moje noci
da vidis tuzne oci tuzne oci crne i od zivota pune.......... |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikad nikom necu reci
tajnu koju srce zna one divne snove srece sto smo snili ti i ja Jos te zelim, jos te trazim jos te moje srce zove jos u njemu ima zara jos ga greje vatra stara Jos se secam onih noci i jos pamtim zvezda sjaj kad smo bili puni srece kad sam bila tvoja sva............... |
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mala laz vec me ubija
veliku ja ne zelim cuti mala laz vec je dovoljna veliku molim te presuti Gledam te nijemo, sve je nestvarno nastavljas dalje tako sigurno i tones sve dublje u svojim lazima istina je uvijek jedna jedina |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bar da me opsujes
kunes i proklinjes pa da mi zao ne bude a ovako je srcu najgore kad zna da tebi lako je... |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти и ја нисмо могли скупа,
све било је против нас ....
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zagrli me ti Bar,
ne morash me nikad voleti Dar, ne morash mi nikad kupiti Daj, samo zagrli me Neshto slazzi nocas, kad me tuga potrazzi... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денови ли се, денови ...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne moze proci
ovakva ljubav preko noci |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не стој до мен` Донке
не гледај ме од гледање Донке фајде нема. |
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |