|
"ПОКЛОН-И" ОД СТРАНСТВО |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нит ми носат, ни носам. Секојпат мана ќе ти најдат,оти очекувањата им се превисоки(особено роднини), затоа на големите на никого ништо само на мали деца оти тие искрено се радуваат.
Отекогаш сум мрзела тракатанци и шминки, гардероби беспотребни дребулии без вредност.
Такви ситници сам си купуваш и си купуваат во секое време.
На мои блиски пријатели сум им купувала книги или некои специфични музички цд-иња кои ми ги нарачале инаку специјални шопинзи да правам, да е расфрлам со пари па после не им одговарало-НЕ.
Парфеми, злато и останати скапи работи може да подарам само по значаен повод и тоа стриктно само на одредени луѓе, ептен блиски.
Не се замарам, ниту допира до мене што ќе зборат или што ќе мислат оти тоа ништо не ми менува во животот. Изменето од Glenn - 30.Април.2010 во 16:35 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
invonare
Нов член Регистриран: 16.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од invonare - 07.Мај.2010 во 16:09 |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бре се замарате со непотребни работи...Секоја година бааѓи гости ни се протеруваат од старна,и стварно тие приказни знаат да ги разочараат луѓето како одма во раце ги гледаат...па како преку трет слушнале ваков таков муабет...Дека до година не им се ни доаѓа итн итн...Лошо е да генерализира човек дека таква ни е државата и народецот...Не си заборавајте земјата не заборавајте да истата им ја покажете на поколенијата тоа е поклонот кој се цени ако се знае...Најубавиот поклон го добив прехлани кога за прв пат се видов со прв братучед да сега кога и се начекаме низ нетов и убаво си поприкажеме а не само преку мајките да се поздравуваме оти и не знаеме што да си кажеме...А патувањето вие си го планирате па напрајте си го и опуштено...Иако сум си тука не секому и чест правам кога знам шо човек е...
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pokloni samo na deca a na povozrasnite im davam moi sliki, pokloni onakvi kakvi na niv im se dopagaat.A i se relaksiram slikajki.So maslo najcesto...Sakam da pomagam na lugeto ...pa i ponekogas i im gi podu;uvam decata...Ubavo e da se dava...toa me pravi sreken...
Никогаш и од никого нисто не барам.Тоа ми е принцип...
Изменето од marsovec - 25.Јули.2010 во 14:03 |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |