|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 80> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako pogledas u mene
ti ces vidjeti moj san tada znat' ces da te tre*am vise nego ikada........ |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znas li da nisam mogla disati
jedva sam misli stigla sabrati kad sam te tada vidjela srce mi je moglo zastati Htjela sam istog trena otici tvoj pogled mogao me ubiti ko da je bilo sudjeno sve moje tad je tvoje postalo........ |
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стих бе дечки, стих, а не цела песна...
...нека лутко, у реду је.. (балашевич) Изменето од volkswagen - 18.Март.2010 во 12:43 |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Prasa li Tinke majka ti...........tate na mama velese:
do 9 kerkia da imam edna na gorgi ne davam, gorgi e pust pijanica gjanam, na vino pie kajmakot a na rakija prlakot na vino vadi nozovi gjanam a na rakija pistoli....... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pjevat cu dok suze me ne zabole,
Ljubit cu dok usne mi ne izgore, Voljet cu dok oci se ne zatvore, Zauvijek ces biti tu. |
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Duge su ulice po kojim trazim te
i sve je mokro i sivo posle kise hladno je, vrati mi moj svet od ljubavi u kom si bio ti...... |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daleko od očiju srce neće naći mir,
ja idem svetla neka ostanu, kroz prozor moje duše sijaće da me nađeš, kada od mene svi odustanu ti možeš da se vratiš tu.... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izlezi Vido mori cudo da vidis..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I don't tell anyone about the way you hold my hand I don't tell anyone about the things that we have planned I won't tell anybody Won't tell anybody They want to push me down They want to see you fall (down) |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mjesto ti je uvijek kraj mene
pa i onda kada ne ide ako volis, onda oprostis poljubis me i zaboravis Ja ti malo pjevam, malo tugujem samoca me nocu probudi pa se pitam gdje si, s' kim si, kako si hocu li te opet vidjeti..... |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubav i hemija
to smo, draga, ti i ja tvoji su bokovi srcu mom' aritmija Ljubav i hemija noc od dana vrelija nasa ljubav bice epidemija ........ |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svako od nas nekad podje putem svojim
ti daleko budi, a ja s' bolom mojim sam bez i kog u veceri rane zovem tebe, zovem prosle dane..... |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
godine tuge i dima,
gdje su te odnijele u srcu zima, pa zima gdje li si, kazi mi, gdje nocas mi je srce ranjeno ne bi bilo da si sa mnom ti nama nista nije trebalo malo srece, malo ljubavi.......... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |