|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 910111213 31> |
Автор | ||
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си биле африм и џон и мајкл му рекол на марко кј си бе игор!
|
||
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
||
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
си биле две шарени кондури особено си била левата!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Патувам со градски.
Преполн е и баш не ми се турка до апаратот за да ја поништам картата. Ќе ја замолам жената пред мене да ја поништи. Како да и се обратам, со ти или со Вие? На претпоследната станица не слезе. Значи, патува до последна. Малку подобро ја посматрам и гледам дека носи шише вино. Сигурно оди кај некој маж, би рекла. Виното е од поскапа категорија. Мажот значи е згоден. Во мојата населба има двајца згодни мажи – мојот маж и мојот љубовник. Сигурно не оди кај мојот љубовник, бидејќи јас сега одам кај него. Значи, оди кај мажот ми. Мојот маж има две љубовници – Тамара и Марина. Тамара моментално е на годишен. Па велам: „Марина, те молам, ќе можеш ли да ја поништиш картава?“ Марина: „Ние се познаваме???????!“ |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dve puski odat po patot i pukat od smea !!! |
||
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пред некој ден се возам со другар у автобус и на една типка и ѕвони телефонот... и се јавува и коа фати да се дере у сред автобус: чоек кај си бе... ај дои кај мене... и нешо збореше... ама коа рече дека со 50-ка иде у велес умрев од смеа... цел автобус ме глеа ја се смеам Изменето од Jovan.74 - 15.Март.2010 во 16:23 |
||
Jovan.74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и пукнале или не?? |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pukale celo vreme ! |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Децата од Тошовата улица го научиле дека е педер и секојпат кога поминувал по улицата, му викале: *Тошо - педерот, Тошо - педерот!*
Еднаш излегол Тошо да прошета со неговото огромно куче и децата пак му викале... Се свртил Тошо и, со женски глас викнал: *Џеки, држи ги!... - Ав, ав, залајал Џеки, со женски глас. |
||
Jovan.74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бев у школоо... се молев да заѕвони ѕвончето, и стварно заѕвони
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Три непишани правила:
1. 2. 3. |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- Зошто ајкулите немаат рогови?
- Што ќе им се? |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си бил Чак Норис зачленет на форумот Идивиди.
И еднаш една модераторка го банирала. И овој ни пет- ни шест, туку седум. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е полошо од скршена нога ????? -Две скршени нозе . А што е полошо од тоа да најдеш црв во Јаболка????? -Да најдеш половина Црв во јаболкото!!!!!! |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто некои мажи сакаат да присуствуваат на пороѓајот на својата жена ?
За да надоместат што не биле присутни при зачнувањето !!! |
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |