|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 80> |
Автор | |
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da si barem nocas ovdje
da mi se mozes vratiti e da si barem nocas ovdje mogla bih s tobom umrijeti Bilo bi dobro da si ovdje da mi se mozes vratiti jer jos si tu pod mojom kozom venama mojim plovis ti............... |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A jos te volim, volim
ne mogu bez tebe i ti to znas samo mi se ne vracas a jos te volim, volim, volim kao prvog dana i ti to znas samo mi se ne vracas.......... |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubav vjecno veze nas
ljubav koja nema kraj kada dodje sijedi sjaj otici cu s tobom, znaj Da mi nebo dva zivota da bilo bi mi malo vremena da te kazem koliko volim ja jer moja je ljubav najveca Zauvijek u dobru i zlu bit cu tu tebe da cuvam, cuvam...... |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
градинарот цвеќето го расне
ти нервозна три дена ти каснее сама седиш натаженаааа аааааа натажена немажена ШО МИСЛЕШЕ ШО МИСЛЕШЕ кад се онадеше ШО МИСЛЕШЕ ШО МИСЛЕШЕ кад се онадеше натаженаа немажена... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, Running over the same old ground. What have you found? The same old fears. Wish you were here. |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mais mon amour silencieux et fidèle
sourit toujours et remercie la vie Je t'aimais tant tu étais si jolie Comment veux-tu que je t'oublie En ce temps-là la vie était plus belle et le soleil plus brûlant qu'aujourd'hui Tu étais ma plus douce amie... Mais je n'ai que faire des regrets Et la chanson que tu chantais toujours toujours je l'entendrai |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I follow the Moskva
down to Gorki park Listening to the wind of change... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zar sve ove godine tebi nishta ne znace
meni su bash preduge
cesto mi se zaplace
tako mi nedostajesh
samo ruku da mi dash
tako mi nedostajesh
dali znash dali znash........
|
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi smo jedna dusa bili,
mi smo isto vino pili, sad mi oprosti sto ja ne mogu zaboravit' one dane, nevene i jorgovane hej, i ono ljeto, zadnje, al' sveto............ |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako te izgubim jednoga dana
ugasnuti ce sunce i nastat ce tama da ne vidi nitko, ni ptice, ni ljudi kad odem zauvijek kad zauvijek odem, najdraze moje Najdraze moje, najdraze moje, najdraze moje
nikada vise ljubavi nove, najdraze moje tama ce odnijet sve zelje i snove, najdraze moje nikada vise ljubavi nove, najdraze moje o, najdraze moje............ |
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve na svijetu dao bih ti ja
svog zivota deset godina suze svijeta ukrao bih ja da ne bi ti nikad plakala Ja bih tebe cuvala od zla mjesto tebe ja bih plakala da mi nebo dva zivota da za tebe bi ih cuvala..... |
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У мени триста степени
горим нисам при себи кад на тебе помислим |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
300 stepeni Celzium ili Kelvin?
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |