|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 89101112 31> |
Автор | |
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничката на децата им рекла да напишат состав за ананас.
Другиот ден циганот чита: -еден ден си дојде тато дома пијан дама и мама ја акна од цименто, а на нас ништо не ни направи. Изменето од Jovan.74 - 07.Декември.2009 во 00:07 |
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како настанал земјотресот?
- Црногорец земал лопата да копа и земјата отворила уста да се смее. |
|
Jovan.74
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дошол трпе дома и и рекол на трпана: кај си ма...
|
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави Чак Норис на прозор?
Го тепа провевот |
|
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja mu vikam ne be Simo ne gi sechi drvata, lugeto tolku vreme se machile da gi zasadat.
A on mi vika, NE. sho gi e*am ke gi isecham, i kachi se na edna topola i skapa mu se bichkijata i stana ojde si... < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bil si eden avtobus i vozel 60km/h od veles za skopje.Imal 16 patnici.Arno ama se prevrtel.Presmataj mu ja plostinata na avtobusot ako se znae deka vozacot na avtobusot vo 6odd prvo polugodie imal 4 po francuski.
|
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две кучиња, едното се чешка, а другото се словачка!!!!
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто мачката пие вода?
- Кога ке прдне да не крева прашина!!!! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто тревата е зелена?
- зошто јогуртот нема кичма. |
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поглуп виц - АМИН! Ама ме насмеа |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се согласувам со тајги околу вицот од ајрон со бусот-абе поглуп виц од овој амин...
еве еден и од мене:си бил некој чоек заборајл да дишит и умрел |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си биле две јајца едното го згазило кола, а на другото му пукнала жолчката од мака
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поминуваат две баклави улица, и едната и вели на другата.
- Побрзај ќе те удри кола! - Не можам ме жуљаат орасите! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашал малиот земјотрес големиот:
- Жити сè, кажи ми што се дешава кога ти ќе здрмаш? - Голема несраќа, ако опнам у град најмалку 100.000 мртви, а ти? - Ништо, ќе залулам некој лустер и толку. А кога ќе здрмаш у океан? - Ех, тогаш праам катастрофа, се прават бранови по 50 метри високи и кога ќе стигнат до копно 500.000 мртви, а ти? - Ја ништо, тапа, ќе разнишам некое мало бротче и тоа. Му станало криво на малиот земјотрес дека овој големиот у сè е бољи и решил да го заебе: - А види уште ова да те прашам, а колку степени си ти по оној Рихтер? - Девет. - Да те ебам у кревет! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |