|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 5960616263 277> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Погледајте го клипов и донесете сами некој заклучок.
http://www.youtube.com/watch?v=w60Sxop5I38&eurl Не можам да им се начудам на луѓево,што мислат бре со мозокот? Или им иде некое моментално помрачување на умот или пак имаат голем недостаток на мозочна маса во черепот. Типот бил студент на некој технички факулетет во Пакистан. Страшно!!!!!!! |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ана и македончето .......
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vishe,...ozbilni smeshki....nazalost!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bateri e losh
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тенк .......... зулум багер .........
брзата птица итрица .......... ептен турбо к*рназ биљбиљ .......
далекувод ........ џенем тељ ............
Изменето од МАРШАЛ - 20.Август.2009 во 19:29 |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
телевизор .... шејтан кутија ......
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРВ ХОМОСЕКСУАЛЕН ФИЛМ ВО
МАКЕДОНИЈА
Снаа и свекрва во лезбиска врска Получасовниот филм го режираше Софија Теодор, по сценарио на Ева Камчевска, а главните актерки се Калина Наумова и Викторија Анѓушева "Јас знам дека таа ме сака" е насловот на првиот хомосексуален филм на режисерката Софија Теодор, чија реализација заврши неодамна. Приказната е за необичен љубовен однос помеѓу свекрва и снаа кои живеат под ист покрив и се вљубуваат една во друга, затоа што и двете се запоставени од нивните мажи. Свекорот, кого го интересира само фудбал и обложувалници, и синот, кого го интересираат кафеани и алкохол, се причината поради која снаата Сандра (ја игра актерката Калина Наумовска) и свекрвата Лидија ( Виолета Анѓушева) започнуваат лезбиска врска. Во филмот играат и актерите Диме Илиев (свекорот Тео), Бошко Бозаџиски (синот Предраг), Гоце Влахов (во улога на доктор) и двајца статисти. Филмот е сниман на неколку локации низ Скопје. Сценариото е на Ева Кмачевска, продуцент е Симона Тошкиќ, а зад филмот стои продукциска куќа "Ваноти стар". "Сценаристката Ева малку се збуни на мојата идеја за филмот, но ја прифати. Од идејата до целосната реализација поминаа 10 месеци. Мислам дека ова е прв филм за ваков интимен однос помеѓу свекрва и снаа, не само кај нас туку и во светски рамки. Горда сум поради тоа", вели режисерката на филмот Софија Теодор. Таа истакнува дека, и покрај лезбиската содржина, се трудела да раскаже типично скопска приказна, која ќе ги отслика секојдневјето и импулсот на градот. За снимањето на лезбиските сцени режисерката вели: "Беше интересно. Додека се подготвувавме се беше о.к., но кога се вклучи камерата, почнаа проблемите. На актерките им требаше време да се адаптираат една на друга. Малку се препиравме како ќе биде, па по неколку проби веќе почнав да се нервирам, и на момент и се обратив на Калина со зборовите 'Сакаш да ти покажам како треба?'. Калина ме погледна и се насмеа, но тоа како да ја испровоцира и следното снимање беше топ. Беа супер, вистински професионалци". Филмот, кој трае речиси половина час, веќе се прикажувал во Варна (Бугарија), а наскоро треба да биде прикажан и на фестивалот "Браќа Манаки". |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
министер - резил чауш
амбасадор - џенем суртук саксофон - тенеќе зурла војска - чифте сурија |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 5960616263 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |