|
Дали би се вратиле во Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 39> |
Автор | ||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пипипи трупер.... ваков логистичар ЛОЛ и крал на реториката...никојпат не останвит в клозет гладен,...лол
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
strav mi e da kazam deka ne mi se dopadja ... kojznae sto kje mi napisse truperot mene
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
siguren si deka granicite se otvoreni...
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да...Хрватска, Србија, Јапонија... |
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
greska si...
|
||
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so se smej be ti ? mecka ne igra!
|
||
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали е потребно уште една Тема да се затвори? Ве молам дискутирајте на Темата, ако имате потреба од дриги дискусии слободни сте да отворите нови Теми, само без провокации и навреди!!! |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се вратив и останав..и тоа сосем сама(буквално сама)!!...А зошто...затоа што Македонија е комплетно различна од USA..сега таму одам 4 пати годишно..исто како што иселениците доаѓаат во Македонија..само за шетање и да се видам со мајка ми и татко ми ..и 100 пати ми е подобро тука..барем луѓето се поинакви и не се чувствувам како странец..
|
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najubavo e taka...i jas sakam...drug da raboti jas da trosam...
|
||
|
||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А као демек во америка си се осеќала ко странец??? дан е обратно???? |
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е обратно..живеев таму со години и никогаш не се почувствував дека припаѓам таму..луѓето се различни се е поразлично..кој не живеел незнае како е...не дека не се вклопив во нивниот начин на живот,ама има нешто што не се објаснува само се чувствува..не дека ми било лошо таму(далеку од тоа)..се што имам Америка ми го даде..почнувајки од образование па се до мн.други работи...
а што се однесува на постот на Nelson.....najubavo e taka...i jas sakam...drug da raboti jas da trosam... ..колку за твоја информација..јас работам тука..така да ..што е до мене..јас си заработувам доволно за да живеам..а тоа што го добивам од моите е само бонус за да си дозволам некое поголемо задоволство... |
||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blaze si ti ...vo sekoj slucaj...tebe ti e podobro od 80% na naselenie...neka ostane taka...
|
||
|
||
Saevus
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 23.Март.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe dobro e vo MKD za Zurkanje samo :D
|
||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |