|
Дали би се вратиле во Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 39> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во ред ,тоа сакав да те прашам само.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dom ti e tamu kade sto ti e ubavo
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го изменив малку постот за да биде појасно |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каде работите не беа за мирисање?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука во МК.Зборам од лични причини.Бидејки јас и мајка ми моравме да се враќаме во Македонија поради некои семејни проблеми...умрел тој,се разболел овој...и плус бидејки мајка ми не беше државјанин на РМ како татко ми и имаше потешкотии и во САД.
Изменето од ma4kica - 22.Ноември.2008 во 21:55 |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne sum ziveala Mk , i ne me vlechi da se vratam za stalno , da se cenkam da mislam dali da odberam cizmi kafeavi ili crni , sakam dvete.
Nejkam da si kratam od zivotot , ne sakam da ne mozam da si dozvolam toa sto sakam a i plus ne me vleci nisto osvem podalecni rodnini i prijateli a niv gi gledam ednas / dva pati godinita i se ispolnuva prazninata taka. |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ја посетам Мк ДА, да се вратам да живеам НЕ.
Сакам да си ги видам пријателите, да тепам муабет со саати со нив, да дремчиме до касно, да си тераме филозофии, сакам да ги посетам сите оние улици и места каде што ги создадов моите спомени но,тоа е за тогаш, сегашноста е различна.Сите овие работи не се доволни да ме вратат назад во деновите кога исто така се надевав на подобар и постабилен живот. Изменето од GlenKlouz - 02.Јануари.2009 во 20:04 |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You don' know how lucky you are!
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da znaes , voopsto ne gresis
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se slozuvam...sedi si tamu i ic n se sekiraj...sosem dovolno e 2 pati...ponekogas e i to mnogu...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
гоcтин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...не е многу два пати...
инаку..за тие што не живееле во Македонија,незнаат колку е поразличен животот тука (во МК)и да речеме во USA...неможе да се споредува,ама сепак мислам дека Biolica има среќа |
|
zaneta2009
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da si se vratam nazad vo Makedonija mi nedostiga toj zivot tamu sto go ziveev vo nikoj slucaj ne e kako ovde na primer voGermanija.E sega ako gledame od finansiska gledna tocka mora da ostanam ovde oti nemam nekoja si bog znae kakva perspektiva tamu pa sedam od sto moram no so nadez deka ke dojde eden den koga ke si zaminam od ovde.Ovde navistina covek moze da si priusti mnogu poveke odkolku dolu kaj nas no seto toa ne me ispolnuva so sreka kako koga si ziveev vo Makedonija.Tamu covek nekako se raduva na sekoja sitnica a ovde nekako nisto ne me ispolnuva so radost i vo nikoj slucaj ne mozam da kazam: "deka tamu kaj sto si tamu ti e domot" ne mislam ja taka ko sto velat nekoi luge.
|
|
grujevski
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEKAKO
Изменето од grujevski - 22.Февруари.2009 во 16:00 |
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |