|
Најдобрите суперглупави вицови!!! |
Внеси реплика | страница <1 56789 31> |
Автор | |
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол некој во книжара и прашува: -Да не имате бурек со месо? И продавачката му вика: -Не. Имаме само тетратки со коцки. А тој одговорил: -А, не, со точак сум. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како го викале Никола Тесла на галено? - Коле Мотичето. |
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докторе, што да правам, си ја скршив раката на повеќе места. - Е па, не одете веќе на тие места! |
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
samir_sneijder
Сениор Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си играле две деца на улица.
поминал еден камион ........ и потоа си играло едно дете на улицата |
|
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СИ БИЛЕ ДВЕ НУЛИ И СЕ ШЕТАЛЕ,СРЕТНАЛЕ ОСМИЦА И РЕКЛЕ.....ВИДИ ЈА ПА ОВАА СЕ СТАГНАЛА СО КАИШ
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Šetaju dvije perilice za rublje po cesti,jednu regazi auto,a druga viče:-Perilica dulje živi uz Calgon!!!
|
|
BioHazard
Нов член Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца пријатели разговараат:
- Знаеш дека во пивото има женски хормони? - Па, да. После 5-6 пива, почнуваш да збориш глупости, да плачеш без потреба и ужасно да возиш. |
|
BioHazard
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Запира полицаец маж и жена за брзо возење, па го прашува мажот:
- Ти бе, пијан возиш, а? - Добро де, се напив малце. - Жена ти нема возачка? - Има. - Па, што не и дадеш нејзе да вози? - Абе, ја ако сум пијан, не сум будала. |
|
BioHazard
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pita Mujo Hasu:
Sto bi vise volio da budes - intelektualac ili homoseksualac? - Ovo drugo. - Zasto? - Lakse mi ulazi u guzicu nego u glavu |
|
saseeeee
Нов член Регистриран: 03.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
igrale dve babi kosarka,dosla tretata i im donela topka
|
|
saseeeee
Нов член Регистриран: 03.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idele dva spermatozoida po ulica,edniov go zgazila kola a drugiov mu vika:
ti rekov deka od tebe coek ne biduva. |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетале две безопасни игли низ пустина. Eдната рекла: Леле цркнав, колку е жешко! А другата одговорила: Па раскопчај се малку! |
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bile dve patiki a osobeno levata
Se vozele dve zabi vo avtobus,ednata skoknala preku dzam a drugata ni DVE ni TRI tuku CETIRI...... Si odele dve deca po ulica,na ednoto mu stavile edinica u skolo a na drugoto babamu mu pletela dzemper. Ucitelka u skolo rekla aj site da kazete po eden zbor,i Mali Dzokica rekol FICKA,eee mali Dzokica takov zbor ne postoi.... FOSTOI FOSTOIIIIII Setale dve krastavici po patot i pominala edna tegla pa ednata rekla begaaaj maricata ide........ Si bile dve muvi i se smuvale,dosol eden bumbar i gi zbumbaril i dvete |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |